(FOTO) Procurorii DIICOT si ofiterii BCCO au descins, astazi, la casele traficantilor de droguri din Oradea

Reclame home 1
Reclame home 1

Astazi, procurorii DIICOT si ofiterii BCCO Oradea au facut zece perchezitii domiciliare, pe raza judetului Bihor, la casele si resedintele membrilor unei grupari infractionale, specializate in operatiuni cu substante susceptibile de a avea efecte psihoactive.

In urma perchezitiilor efectuate au fost descoperite insemnate cantitati de materie vegetala psihoactiva ambalata atat in doze destinate vanzarii catre consumatorii finali cat si in pungi, destinate aprovizionarii dealerilor ce actionau la nivel de vanzare catre consumatori, substanta sub forma de cristale (pentru prizat), pastille extasy si sume de bani provenite din aceasta activitate infractionala. De asemenea, au mai fost descoperite si recipise, care dovedesc achizitionarea de bitcoin, cu care se achizitionau de pe internet psihoactivele.

Potrivit comunicatului transmis, astazi, de DIICOT: “S-au descoperit si ridicat 234 grame materie vegetala psihoactiva, 33 doze continand materie vegetala psihoactiva, 26 pastile extasy, 4,15 cristale psihoactive si suma de 1.480 lei, provenita din activitatea infractionala.”

La sediul DIICOT – Serviciul Teritorial Oradea vor fi audiate 13 persoane.

“Facem precizarea ca pe intreg parcursul procesului penal, suspectii si inculpatii beneficiaza de drepturile si garantiile procesuale prevazute de Codul de procedura penala, precum si de prezumtia de nevinovatie”, se mai precizeaza in comunicatul DIICOT. Ana AVRAM

 

Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole