FOTO – S-au depus coroane de flori la statuia lui Ion I.C. Brătianu

Reclame home 1
Reclame home 1

Liberalii maramureșeni au depus coroane de flori la statuia celui care a fost Ion I.C. Brătianu. De numele acestuia se leagă istoria Partidului Național Liberal, al cărui președinte a și fost. A fost conducătorul delegației romane la Conferința de pace de la Versailles.

„Azi se împlinesc 95 de ani de la moartea lui I. C. Brătianu. Ionel Brătianu a avut un rol hotărâtor în momente importante din istoria României, precum Marea unire, Constituția din 1923, introducerea votului universal și reforma agrară”, a declarat consilierul local Ovidiu Crăciun, președinte TNL Baia Mare.

„În semn de respect și recunoștință, echipa PNL Maramureș a comemorat astăzi 95 de ani de la moartea marelui om politic Ion I.C. Brătianu.
Ionel Bogdan, președinte PNL Maramureș, alături de Cristian Niculescu Țâgârlaș, vicepreședinte PNL Maramureș, Ioan Muntean, secretar general PNL Maramureș, Ovidiu Crăciun, președinte TNL Baia Mare, Gheorghe Bărbuș, președinte Organizația de Seniori Liberali, și de alți liberali maramureșeni au depus o coroană, în semn de omagiu, la statuia lui Ion I.C. Brătianu din Baia Mare. Ion I.C. Brătianu a fost președinte al Partidului Național Liberal, unul dintre cei mai valoroși premieri ai României și un mare om politic, care a avut o contribuție esențială la construirea României moderne și unite”, spune PNL Maramureș.

Dragoș HOJDA

Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole