Foto Safari Urban, proiectul expozitional – participativ lansat de Muzeul Judetean de Arta «Centrul Artistic Baia Mare» continua pana la mijlocul lunii noiembrie!

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2

Muzeul Judetean de Arta «Centrul Artistic Baia Mare» continua provocarea lansata vara aceasta de a alege, din expozitiile Muzeului Judetean de Arta «Centrul Artistic Baia Mare», lucrari care infatiseaza diverse ipostaze ale orasului nostru si sa caute “echivalentul urban contemporan”. Fotografiile „vanatorilor de peisaje citadine” sunt asteptate pana vineri, 15 noiembrie.

Cei care doresc sa participe la expozitia noastra pot transmite materialele pe adresa de e-mail muzartbm@yahoo.com, pe pagina de Facebook (@MJACAMB) sau pot sa o aduca, tot in format electronic, la sediul muzeului, pe str. 1 Mai, nr.8. Fotografiile si lucrarile care le-au inspirat vor fi expuse la Muzeul Judetean de Arta «Centrul Artistic Baia Mare», iar prezentarea publica este programata pentru mijlocul lunii decembrie.

“Proiectul expozitional participativ Foto Safari Urban este o continuare a instalatiei „Centrul Artistic Baia Mare. Expozitie atemporala urbana” organizate in cadrul evenimentului Street Delivery, din 30 iunie, in Parcul Scriitorilor (Cinema Dacia), Baia Mare.

Acesta are ca fundamentare conceptele programului de muzeografie OF/BY/FOR ALL, dezvoltat de specialistul american Nina SIMON in cadrul Muzeului de Arta si Istorie Santa Cruz, California si preluate de responsabilul marketing al muzeului in cadrul mobilitatii efectuate in Statele Unite ale Americii in noiembrie 2018 (organizate de Reteaua Nationala a Muzeelor din Romania, cofinantate de AFCN). Mai multe detalii despre acesta gasiti pe blogul muzeului, la adresa https://muzeuldeartabaiamare.wordpress.com”, a declarat drd. Oana Enasel, referent de specialitate – marketing.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 1

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2