FOTO – Semiremorci cu rezervoare artizanale, pline cu motorină, confiscate la frontieră

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Poliţiştii de frontieră, împreună cu lucrătorii vamali din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Halmeu, au descoperit și indisponibilizat două semiremorci care aveau montate artizanal, două rezervoare, de aproximativ 600 de litri, fiecare, pline cu motorină.  Șoferii sunt doi cetățeni sârbi, care au primit amenzi în valoare de 12.000 lei și au inderdicție de a mai intra în România pe o perioadă de 5 ani.

Cei doi s-au prezentat pe sensul de intrare în România, în Punctul de Trecere a Frontierei Halmeu Rutier din județul Satu Mare cu două automarfare, unul marca Iveco cu semiremorcă Kogel, iar celalalt cu un automarfar DAF cu o semiremorcă marca Lamberet, ambele autovehicule înmatriculate în Serbia.

„În baza analizei de risc, polițiștii de frontieră împreună cu lucrătorii vamali au efectuat un control amănunțit asupra autovehiculelor și persoanelor. Astfel, au fost descoperite în două rezervoare artizanale, special amenajate la nivelul celor două semiremorci, cantitatea de 1.150 de litri de motorină, 600 de litri în rezervorul semiremorcii Kogel și 550 de litri în cel al semiremorcii Lamberet, combustibil în valoare de 5.750 lei.

Reprezentanții Biroului Vamal Halmeu au luat măsura ridicării în vederea confiscării a cele două semiremorci cu rezervoarele cu motorină(valoare semiremorcilor se ridică la suma de 100.000 lei) și au aplicat celor doi cetățeni sârbi, în vârstă de 33, respectiv, 60 de ani, amenzi în valoare de 6.000 lei fiecare. Totodată, împotriva cetățenilor sârbi a fost instituită măsura interzicerii intrării în România pe o perioadă de 5 ani”, arată ITPF Sighetu Marmației.

Dragoș HOJDA

Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2
Reordonat – Reclame home 2
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole