(FOTO) Un politist a fost ranit la Paris intr-un atac cu arma alba in fata Catedralei Notre Dame

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Un politist francez a deschis focul marti dupa-amiaza, 6 iunie a.c., asupra unui individ care a incercat sa-l agreseze cu o arma alba pe esplanada Catedralei Notre Dame din Paris, transmit agentiile internationale de presa.

Politia franceza a postat pe Twitter un mesaj prin care cere populatiei sa evite respectiva zona, unde “o interventie este in desfasurare”, relateaza Agerpres.

Potrivit postului BFMTV, agresorul inarmat cu un ciocan a incercat sa atace agentii care asigurau paza in piata din fata catedralei pariziene, dupa ce anterior el amenintase si alte persoane.

Conform unei surse de securitate, un politist a fost usor ranit, iar agresorul a fost ranit in zona toracelui dupa ce s-a deschis focul asupra lui. Identitatea acestuia din urma si motivatia atacului sau nu sunt deocamdata cunoscute.

Un martor ocular a declarat pentru agentia France Presse ca mai intai a auzit “un strigat foarte puternic” si apoi a vazut “o multime de oameni in miscare”. “Oamenii s-au panicat, am auzit doua focuri de arma, am vazut un om cazut la pamant, sange peste tot”, a relatat respectivul martor.

Politia a stabilit un perimetru de securitate in zona, in timp ce Parchetul antiterorist a anuntat deschiderea unei anchete.

 

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2