(FOTO)Baia Mare: Apar craterele pe soselele din cartiere. Groapa de pe strada Carausilor este vedeta saptamanii

home camp2
home camp2
home camp2

Se stie ca in unele cartiere, strazile nu au mai fost facute cum trebuie inca de pe vremea comunistilor. Indiferent cine a fost primar, aceste sosele, au fost prinse pentru a fi “reabilitate” doar de forma. In realitatea, stradutele au primit doar o carpeala pe cinste cu materiale de proasta calitate.

Si cum, dupa iarna, din nou orasul va fi plin de sosele frumos dantelate, cu cratere de toata cinstea, ajungi sa te intrebi daca nu cumva e o prostie ca, an de an, sa investesti bani in lucruri facute de mantuiala cand poti lua la rand cartierele si sa le reabilitezi cu adevarat. Insa cum traim in tara lucrului bine facut, deocamdata, niciun astfel de cartier nu are sa vada un asemenea proiect pentru ca interesul nu exista numai pentru ceea ce se vede. Aici se potriveste expresia “ascunzi r…sub pres ca pisica”.

Si ca sa va demonstram ca cele scrise sunt adevarate, mai jos va aratam craterul care s-a “nascut” deja pe strada Carausilor din Baia Mare, zona ISU Maramures. Sesizarea a venit din partea unei doamne, subinginer de profesie, careia ii multumim pentru vigilenta.

Baimarenii pot sa vina cu poze si cu informatii despre orice subiect. Acestea se pot trimite, intrand pe pagina noastra de Facebook ZiarMM.ro, la rubrica mesaje. Cei care fac sesizari daca doresc pot sa ramana sub anonimat. Foto sus ARHIVA ZiarMM.ro // Ana AVRAM

Strada Carausilor, Baia Mare, fotografii furnizate ieri, 20 ianuarie 2019.

 

Print Friendly, PDF & Email
home camp 1
home camp 1
home camp 1

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *