(FOTO)Baia Mare are un campion mondial la Taekwon-do ITF. Alex Ivasuc a cucerit medalia de aur, la Campionatul Mondial din Germania, la tehnici speciale

PNL

Opt sportivi de la Clubul Sportiv Stiinta – Dragonul Baia Mare participa, in aceste zile, la Campionatul Mondial de Taekwon-do ITF pentru juniori 1 si seniori care se desfasoara in orasul Inzell, din Germania. In competitie s-au inscris 1.234 de sportivi, detinatori de centuri negre, din 64 de tari. Campionatul Mondial se va incheia luni, 29 aprilie 2019.

Cei opt sportivi baimareni fac parte din Lotul National al Romaniei de Taekwon-do ITF. Acestia sunt: Beatrix Popa, Alex Ivasuc, Cristian Popa, Cosmin Zetea, Victor Rohian, Artur Meizel, Sabin Tatu si Dora Ivasuc.

Din delegatia Romaniei, la aceasta competitie importanta, in calitate de antrenor al Lotului National de Taekwon-do ITF este si antrenorul emerit profesor Dan Goron 6 dan, care este tot baimarean si care se ocupa in permanenta de antrenarea sportivilor nostri.

Ieri, baimareanul Alexandru Ivasuc a obtinut o medalie de aur la tehnici speciale individual juniori 1 devenind astfel campion mondial.


Tot ieri, Dora Ivasuc, sora lui Alex, a reusit si ea sa obtina doua medalii de bronz, respectiv la tehnici speciale cu echipa de junioare 1 si la tull, tot cu echipa de junioare 1.


De precizat ar mai fi faptul ca sportivul Filip Alexandru, din Vaslui, a devenit primul campion mondial din istoria Taekwon-do-ului romanesc, la tull individual seniori.

Redactia ZiarMM.ro le doreste mult succes in continuare sportivilor romani. Foto: Clubul Sportiv Stiinta – Dragonul Baia Mare, text: Ana AVRAM

 

 

 

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1