(Foto)Franta: O persoana arestata dupa ce un automobil a percutat un vehicul al jandarmeriei in centrul Parisului

PNL

Incidentul, care nu s-a soldat cu raniti, a avut loc in apropiere de teatrul Marigny, nu departe de Palatul Elysee, unde luni seara presedintele Emmanuel Macron il va primi pe regele Abdullah al Iordaniei.

Potrivit AFP, automobilul a explodat in momentul in care a lovit vehiculul jandarmeriei. Asupra soferului a fost gasita o arma, iar pista unui act intentionat este privilegiata de anchetatori.

Conform postului France Info, soferul automobilului implicat in incident a fost prins si plasat in arest, a indicat jandarmeria franceza, care a precizat ca nu a fost tras niciun foc de arma. Segmentul bulevardului Champs Elysees din dreptul teatrului Marigny si statia de metrou Champs-Elysées Clémenceau au fost inchise de fortele de ordine, din motive de securitate.

Intr-un mesaj pe Twitter, politia a sfatuit publicul sa evite zona incidentului. Interventia politiei a avut loc dupa ce mai multe persoane au anuntat pe retelele de socializare online ca o masina a luat foc pe bulevardul Champs Elysees.

 

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1