(FOTO)Locuitorii de pe strada Motorului sunt suparati foc pe Primaria Baia Mare

PNL

Locuitorii de pe strada Motorului din Baia Mare sunt foarte nemultumiti de administratia publica locala. De multi ani, institutia primarului le tot promite ca va face un sens giratoriu la intersectia strazilor Margeanului cu Motorului. Din pacate, promisiunile au ramas doar in acest stadiu.

Serban Cecilia, 46 de ani: “Suntem foarte nemultumiti deoarece ni se tot promite ca se va face acest sens giratoriu. Am facut foarte multe sesizari la Primaria Baia Mare si nimic. Ne temem pentru vietile noastre. Este foarte greu sa treci strada. Eu duc si aduc in fiecare zi copilul meu de la scoala. Nu-l pot lasa sa treaca strada singur. Si trecerea de pietoni de la Dorna unde e podul de cale ferata e periculoasa. Si noi ca suntem mai tineri reusim cu mare dificultate sa traversam. De copii si batrani ce sa mai zicem. Aici e o zona industriala si exista o circulatie intensa mai ales a masinilor de mare tonaj. Nu intereseaza pe nimeni…”

 

Livia Pop, 64 de ani: “Intelegem ca e zona industriala, dar nici chiar asa. Le-am tot facut solicitari si…nimic. In toti acesti ani, nu au avut timp sa ne faca un sens giratoriu? Vin acum pe strada noastra interesati de alte lucruri, care nu tin de cartier, si spun ca e complicat, ca e vorba de comisia de la circulatie si asa mai departe. Ce au facut in toti acesti ani? Sa le fie rusine. Ne privesc ca pe niste sarantoci. De ce? Pentru ca locuim aici si nu in centru? Noi nu contam? Sa nu vina la noi dupa voturi.”

 

Si parcul de joaca pentru copii, care este amplasat pe marginea intersectiei, este un real pericol pentru micuti. Locuitorii de aici spun ca au fost situatii cand unii soferi neatenti au pierdut controlul volanului si au intrat cu masinile pana in gardul parcului de joaca. Astfel, oamenii doresc ca acest parc sa fie mutat. Mai mult, pe timpul noptii boschetarii si aurolacii invadeaza spatiul de joaca, fac galagie si lasa mizerii in urma lor.

 

La o scurta analiza am constatat ca trotuarele nu au mai fost reparate de foarte, foarte multi ani, tomberoanele dau pe dinafara, iar intersectia chiar necesita un sens giratoriu.

Concluzia e ca, aceasta parte a orasului a fost uitata de autoritatea publica locala si nu exista nicio sansa ca in viitorul apropiat sa se produca vreo schimbare in zona respectiva. Locuitorii sunt indreptatiti sa fie suparati foc pe Primaria Baia Mare.

Ana AVRAM

 

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1