(FOTO)Salvamontistii baimareni au intervenit pentru salvarea unui barbat care a cazut intr-o rapa dupa ce un copac l-a lovit in cap

In cursul zilei de ieri, o persoana a sunat la 112 si a anuntat ca in zona Mara-Gutin, colegul sau a fost lovit in cap de un copac si ca acesta se afla cazut intr-o rapa. Victima se afla in padure alaturi de alti barbati.
Echipajul de prim raspuns al Salvamont Maramures s-a deplasat de urgenta la fata locului impreuna cu un echipaj al Ambulantei Sighet si un echipaj al Politiei.

Dan Benga, sef SALVAMONT Maramures: “Li s-a spus foarte clar la telefon sa nu-l miste insa cand echipajele au ajuns la fata locului au constatat ca muncitorii il scosesera la drum pe accidentat, tarandu-l prin padure vreo 30 metri fara a respecta indicatiile noastre. Ciudat e ca in astfel de cazuri nu se tine cont de sfaturile echipelor de salvare si totodata cei care intervin pun in pericol integritatea sau chiar viata celor accidentati.”

Ranitul, care a suferit un traumatism cranio-cerebral cu pierdere de cunostinta, a fost predat ambulantei care l-a transportat la Spitalul Judetean “Dr. Constantin Opris” din Baia Mare.

Surse apropiate au relatat ca barbatii, care locuiesc in zona Ocna Sugatag, erau la taiat de copaci, iar politisti care au fost la fata locului au facut o reconstituire vis-a-vis de evenimentul care s-a intamplat.

Foto: SALVAMONT Maramures // Ana AVRAM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1