(FOTO)Un vagon al Mocanitei a deraiat de pe sine, din nou. Un echipaj SALVAMONT Maramures se afla la fata locului // ACTUALIZARE

Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general

Un echipaj SALVAMONT Maramures se indreapta in aceste momente spre km 8, din zona localitatii Viseu dupa ce un barbat a sunat la 112 si a anuntat ca un vagon al Mocanitei a deraiat de pe sine. Membrii echipajului au incercat sa ia legatura cu persoana respectiva insa acesta nu a mai raspuns la mobil, cel mai probabil din lipsa semnalului.

Informatia a fost furnizata de Dan Bega, presedinte SALVAMONT Maramures.

***Va reamintim faptul ca in urma cu 6 zile, mai exact in cursul dupa-amiezii de sambata, 10 august, locomotiva apartinand mocanitei de pe Valea Vaserului a deraiat, iar 11 persoane au fost transportate la spital.

Revenim cu detalii.

ACTUALIZARE 12.37

Purtatorul de cuvant ISU Maramures, care nu se afla in tara, a declarat pentru ZiarMM.ro ca Mocanita a fost repusa in functiune.

Oana Gonczi, purtator de cuvant ISU Maramures: “S-a reluat activitatea, vagonul e pus pe sina si nu sunt victime.”

Cei de la ISU Maramures ar trebui sa fie mai atenti in acuratetea informatiilor pentru a nu dezinforma opinia publica prin intermediul presei.

ACTUALIZARE 12.47

Dan Benga, presedinte SALVAMONT Maramures: “Echipajul a ajuns la fata locului si nu exista persoane ranite.”

ACTUALIZARE 12.56

Dan Benga, presedinte SALVAMONT Maramures:Mocanita nu a fost repusa in functiune, la vagonul care a deraiat s-a rupt o osie, iar problema e destul de complicata. Va dura pana ce se va reusi repunerea in circulatiei a Mocanitei.”

ACTUALIZARE 13.30

Dan Buca, purtator de cuvant CJSU Maramures: “Vagonul respectiv a fost tras pe o linie secundara si urmeaza sa se faca o expertiza pentru a vedea cu exactitate ce s-a intamplat. Mocanita a fost pusa in circulatie. Au fost vandute 280 de bilete, iar in vagonul deraiat au fost 46 de persoane. Nu s-au inregistrat victime.”

Foto: SALVAMONT Maramures, Text: Ana AVRAM

Valea Vaserului: Mocanita deraiata. 11 persoane au fost transportate la spital (VIDEO&FOTO)

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *