(FOTO)Un vagon al Mocanitei a deraiat de pe sine, din nou. Un echipaj SALVAMONT Maramures se afla la fata locului // ACTUALIZARE

Reclame home 1
Reclame home 1

Un echipaj SALVAMONT Maramures se indreapta in aceste momente spre km 8, din zona localitatii Viseu dupa ce un barbat a sunat la 112 si a anuntat ca un vagon al Mocanitei a deraiat de pe sine. Membrii echipajului au incercat sa ia legatura cu persoana respectiva insa acesta nu a mai raspuns la mobil, cel mai probabil din lipsa semnalului.

Informatia a fost furnizata de Dan Bega, presedinte SALVAMONT Maramures.

***Va reamintim faptul ca in urma cu 6 zile, mai exact in cursul dupa-amiezii de sambata, 10 august, locomotiva apartinand mocanitei de pe Valea Vaserului a deraiat, iar 11 persoane au fost transportate la spital.

Revenim cu detalii.

ACTUALIZARE 12.37

Purtatorul de cuvant ISU Maramures, care nu se afla in tara, a declarat pentru ZiarMM.ro ca Mocanita a fost repusa in functiune.

Oana Gonczi, purtator de cuvant ISU Maramures: „S-a reluat activitatea, vagonul e pus pe sina si nu sunt victime.”

Cei de la ISU Maramures ar trebui sa fie mai atenti in acuratetea informatiilor pentru a nu dezinforma opinia publica prin intermediul presei.

ACTUALIZARE 12.47

Dan Benga, presedinte SALVAMONT Maramures: „Echipajul a ajuns la fata locului si nu exista persoane ranite.”

ACTUALIZARE 12.56

Dan Benga, presedinte SALVAMONT Maramures:Mocanita nu a fost repusa in functiune, la vagonul care a deraiat s-a rupt o osie, iar problema e destul de complicata. Va dura pana ce se va reusi repunerea in circulatiei a Mocanitei.”

ACTUALIZARE 13.30

Dan Buca, purtator de cuvant CJSU Maramures: „Vagonul respectiv a fost tras pe o linie secundara si urmeaza sa se faca o expertiza pentru a vedea cu exactitate ce s-a intamplat. Mocanita a fost pusa in circulatie. Au fost vandute 280 de bilete, iar in vagonul deraiat au fost 46 de persoane. Nu s-au inregistrat victime.”

Foto: SALVAMONT Maramures, Text: Ana AVRAM

Valea Vaserului: Mocanita deraiata. 11 persoane au fost transportate la spital (VIDEO&FOTO)

Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole