Frigul se reintoarce in Maramures. Vezi de cand

maramures peisajMeteorologii estimeaza, in urmatoarele doua saptamani (2-15 martie), o vreme calda, cu temperaturi maxime ce vor ajunge la 15-16 grade Celsius, insa sporadic, pe o durata de maximum 48 de ore, sunt asteptate si precipitatii mixte, in special ploi, la nivelul intregii tari.

In Maramures, primele zile ale intervalului vor fi caracterizate de un regim termic apropiat de cel normal la inceput de martie, cu maxime, in medie regionala, de 6-8 grade si minime de—2…4 grade. Apoi vremea se va raci, astfel ca temperaturile se vor situa sub mediile multianuale caracteristice, ziua intre 4 si 6 grade, iar noaptea intre—4 si—1 grad.

In cea de-a doua saptamana, valorile termice vor creste din nou si, in special cele diurne, vor depasi normalul datei calendaristice. Probabilitatea pentru precipitatii va fi mai ridicata in prima saptamana, acestea urmand a fi mai insemnate cantitativ in noaptea de 2/3 martie cand vor predomina ploile, dar si in intervalul 5-6 martie cand vor fi mai ales ninsori. Pentru cea de-a doua saptamana sunt estimate ploi mai putine si in general slabe, cel mai probabil in jurul datei de 10 martie, conform Agerpres.

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1