Furt din locuinta solutionat de politistii din Asuaju de Sus: Prejudiciu de 14.000 de lei recuperat si predat persoanei vatamate

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Au fost sesizati, au intervenit de urgenta si in doar doua ore, operativitatea si profesionalismul politistilor din Asuaju de Sus s-au transformat in bucuria recuperarii unor bunuri cu un prejudiciu mare.

Practic infractiunea a fost reclamata marti, 30 aprilie, imediat dupa ce o femeie a observat ca locuinta i-a fost ravasita si ii lipsesc mai multe bunuri. Primele verificari ale politistilor au relevat ca furtul s-ar fi putut comite in perioada 25 – 30 aprilie, iar valoarea prejudiciului a fost estimata la 14.000 de lei, potrivit IPJ Maramures.

Politistii au intocmit dosar penal sub aspectul comiterii infractiunii de furt calificat si au demarat activitatile specifice in vederea identificarii autorilor si recuperarii prejudiciului. In doar doua ore de la sesizare, masurile intreprinse si operativitatea cu care s-a actionat au dus la identificare a trei tineri banuiti de comiterea faptei.

Acestia au fost depistati de politisti pe raza localitatii Urmenis, unde a fost gasita si o parte importanta din bunurile sustrase. O alta parte a fost recuperata ieri de politisti, de pe raza localitatii Salsig. Toate au fost restituite proprietarei.

Politistii continua cercetarile pentru documentarea intregii activitati infractionale a acestora.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2
Reordonat – Reclame home 2
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole