Furt surprins de jandarmi în Baia Mare: Un tânăr a ieșit din supermarket cu tot cu coș

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

În cursul zilei de luni, 22 noiembrie, în jurul orelor 15:00 jandarmii din cadrul patrulei canine aflată în serviciu pe raza municipiului Baia Mare, în fața unui imobil de pe strada Vlad Țepeș, au observat un tânăr care avea în mână un coș pentru cumpărături pe care era inscripționat numele unui supermarket, în care se aflau mai multe bunuri.

Jandarmii au legitimat persoana, un tânăr în vârstă de 25 de ani din comuna Ardusat și i-au solicitat să le arate bunurile din coș. Tânărul a prezentat bunurile spunând că le-a cumpărat de la un supermarket din Baia Mare și că bonurile pentru acestea le-a pierdut pe drum.

Fiind întrebat despre motivul pentru care a plecat cu tot cu coșul de cumpărături acesta a declarat apoi că a sustras bunurile și că a părăsit incinta supermarketului prin zona de acces clienți fără să fie observat de către personalul magazinului.

După acestea, jandarmii împreună cu tânărul și cu produsele sustrase s-au deplasat la supermarketul indicat unde un reprezentant al magazinului a inventariat bunurile sustrase și a stabilit prejudiciul ca fiind în valoare de peste 420 de lei.

Persoana în cauză și actele de constatare au fost predate către Poliția Municipiului Baia Mare în vederea continuării cercetărilor”, a declarat mario Radu Vasile Nicolae, purtător de cuvânt al I.J.J. Maramureş.

Vlad HERMAN

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2