Furtuna tropicala Greg s-a format in Oceanul Pacific in largul coastelor mexicane

Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general

Furtuna tropicala Greg s-a format marti in largul coastelor de vest ale Mexicului in Oceanul Pacific si se prevede sa provoace ploi torentiale in mai multe state, a informat Serviciul Meteorologic National (SMN) citat de EFE, titrat de Agerpres.

“Depresiunea Tropicala 7-E, din Pacific, s-a intensificat ajungand la nivel de furtuna tropicala Greg si se deplaseaza spre vest-nord-est”, se arata in buletinul SMN.

Potrivit institutiei, Greg nu va ajunge sa se transforme in uragan si va avansa spre vest-nord-est indepartandu-se treptat de coastele mexicane.

Marti, la ora 04.00 locala (09.00 GMT), Greg era localizat la aproximativ 600 km sud-vest de Manzanillo, in statul occidental Colima.

Formatiunile sale noroase vor favoriza ploi abundente punctuale (50 — 75 de mm) in statele Colima, Michoacán si Guerrero, noteaza buletinul SMN.

Institutia a avertizat populatia sa urmeze recomandarile Protectiei Civile si sa ia masuri de prevedere.

Greg este cel de-al 7-lea ciclon tropical care se formeaza in acest sezon in apele Pacificului dupa Adrian, Beatriz, Calvin, Dora, Eugene si Fernanda, cel din urma fiind de categoria 2 pe scara Saffir-Simpson si indepartat de coastele mexicane.

Primul ciclon, Adrian, s-a format in Pacific la 10 mai, inainte de debutul traditional al sezonului uraganelor care incepe la 15 mai si se incheie la sfarsitul lunii noiembrie.

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *