Furturi pe banda rulanta in Maramures

Reclame home 1
Reclame home 1

Neglijenta in ceea ce priveste siguranta bunurilor dumneavoastra va poate transforma cu usurinta in victime. Este mult mai usor si la indemana sa fiti mai vigilenti, decat sa va recuperati bunurile in situatia in care ati fost victima vreunei infractiuni de furt.

Luni, 2 iulie, politistii maramureseni au fost sesizati cu privire la comiterea mai multor furturi, toate pe fondul neglijentei proprietarilor.

Masurile de protectie pe care trebuie sa le ia fiecare proprietar in momentul parcarii autovehiculului constituie un element cheie pentru descurajarea potentialilor infractori. Sub nicio forma nu trebuie lasate in autoturism, la vedere, bunuri de valoare, genti, posete, bani sau acte personale. Un baimarean care a ignorat aceste aspecte a ramas ieri fara portofelul pe care-l avea in masina, potrivit IPJ Maramures.

Si o femeie din Seini a ramas fara portofelul in care avea 1.000 de lei. Aceasta l-a uitat pe o bancheta dintr-un centru comercial din Baia Mare, iar cei care l-au gasit si l-au insusit pe nedrept.

Politistii baimareni de investigatii criminale au fost semnalati cu privire la un nou caz de furt din locuinta. Si de aceasta data hotii au profitat de faptul ca ferestrele au fost lasate rabatate, au patruns in apartamentul situat la parterul unui bloc si au sustras 1400 de lei si bonuri in valoare de 300 de lei.

Un alt exemplu ca hotii vaneaza orice oportunitate il constituie cazul unei baimarene care a sesizat ieri politia ca a fost victima unei infractiuni de furt. Aceasta a declarat ca a ramas fara bicicleta pe care a lasat-o neasigurata pe strada Metalurgiei din Baia Mare.

In toate cazurile politistii au intocmit dosare penale si continua cercetarile pentru identificarea persoanelor care au comis faptele, tragerea lor la raspundere si recuperarea prejudiciilor.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole