Furturile de la Urbis, din nou in Consiliul Local – City managerul a tacut malc

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Furturile de combustibil de la societatea Urbis au fost din nou discutate in cadrul sedintei Consiliului Local Baia Mare, desfasura luni, 31 martie.

Dupa ce directorul Urbis, Ion Pop, a prezentat un raport de activitate, consilierul local Ilie Tudorel a tinut sa faca mai multe precizari cu privire la acest aspect, intrebandu-l pe Vasile Barbul, presedintele Consiliului de Administratie al societatii, daca stia de aceste ilegalitati.

„Vreau sa ne spuna domnul presedinte al Consiliului de Administratie al Urbis daca avea stiinta de aceste furturi, de ce nu a luat masuri? Am dori chiar din partea dansului un raport pe aceasta problema”, a spus Ilie Tudorel.

Desi Ion Pop a avut o scurta interventie dupa intrebarea alesului local, Vasile Barbul n-a mai dat niciun raspuns.

„Autobuzele noi au in cartea tehnica un consum de 37 de litri la suta de kilometri plus/minus  3%. Sub acoperirea acestui 3%, vechea conducerea si-a permis sa fure, sub o masca legala, o cantitate uriasa de combustibil.

Cred ca trebuie sa mergem pana la capat cu recuperarea prejudiciului si cei care au furat sa plateasca, iar Consiliul de Administratie sa-si asume aceste greseli, pentru ca nu a avut curajul sa puna piciorul in prag in privinta acestor furturi de combustibil”, a adaugat Ilie Tudorel.

Vlad HERMAN

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

4 Comments

 1. Ardelean

  Acest p… Vasile Barbul ar trebui sa dea cu subsemnatul in mai toate talhariile din primarie sa vedem daca primarul are curaj sa ii ceara socoteala ori si el este beneficiarul unor lucruri murdare ???

  Reply
 2. ioan

  Mai baieti MASURI URGENTE ,, degeaba o frecati acum prejudiciu CLAR BANII JOS ,, si obligatoriu 4 ani la GHERLA,, asa nu se mai poate,, iata si in cazul PRIMARIEI BAIA MARE,, 2012 AN IN CARE 5.418.ooo lei furt , la fel urgent MASURI PECUNIARE SI MAI ALES PENALE,, ne ingrozim ce o sa constate CURTEA DE CONTURI in 2013 la primaria BAIA MARE ,, UNDE ABUZUL BANULUI PUBLIC ESTE FARA LIMITE SI MARGINI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  Reply
 3. POP ELVIRA

  Toti membri Consiliului de administratie din acea vreme sa fie luati la intrebari nu numai presedintele.Toti stiau la fel de bine ce se intimpla acolo.
  Nu numai Barbul din Consiliu de administratie a avut calitatea de angajat al Primariei ci si alti membri. Totul s-a petrecut cu buna lor stiinta si poate nu dezinteresati.Acum sa dea socoteala.

  Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2