Gabriel Oprea: M-am batut ca pensiile militare sa ramana

Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general

gabriel opreaPresedintele UNPR, Gabriel Oprea, i-a asigurat vineri pe reprezentantii Asociatiei Nationale a Cadrelor Militare in Rezerva si in Retragere ca le va sustine drepturile atat in Parlament, cat si la nivelul Guvernului, unde se lucreaza la o noua lege a pensiilor militare, transmite Agerpres.

“Am avut aceasta intalnire, colegii mei isi pun probleme vizavi de pensii. M-am batut ca pensiile militare sa ramana. Este important ca Guvernul Romaniei, reprezentantii Administratiei Publice locale sa ajute. La nivelul Guvernului lucram acum, impreuna cu ceilalti colegi, pentru noua Lege a pensiilor militare. Am spus foarte clar, in momentul in care toate partile sunt de acord — membrii asociatiilor, sindicatelor — asupra tuturor amendamentelor, vom veni in Parlamentul Romaniei si sunt convins ca vom avea sprijinul celor doua Camere ale Parlamentului”, a precizat Oprea.

El a adaugat ca intalnirea de vineri cu reprezentantii Asociatiei Cadrelor Militare in Rezerva si Retragere “Alexandru Ioan Cuza”, cea mai mare asociatie a militarilor proveniti din MApN, este una periodica.

“Este o noutate, ne intalnim periodic, de fapt avem si un protocol politic cu aceasta mare asociatie. Am avut un dialog cu membrii Asociatiei la nivel national, sunt aici 47 de filiale la nivel national. Oamenii stiu ca si cand am fost ministru al Apararii m-am batut, in sensul bun al cuvantului, ca pensiile militare sa ramana, am rezolvat si celelalte probleme”, a spus Oprea.

El a adaugat ca este important ca Guvernul Romaniei, reprezentantii administratiei publice locale sa ajute “rezervistii, militarii in retragere care au facut razboaiele, vaduvele de razboi, sotiile colegilor ai caror soti au cazut la datorie in teatrele de operatii sau in misiunile din Romania, sa-i ajute pe copii. Este foarte important sentimentul pe care il au, de solidaritate si de camaraderie”, a mai spus Oprea.

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

4 Comments

 1. ioan

  Ce sa mai vorbim de ofiteri in armata ,militie, securitate,etc,, ofiteri care in majoritate erau departe de adevarata RAMATA , ASTIA TOATA ziua erau la femei , mai ales ale pritenilor de familie,, apoi C.I>-istii erau neste vagabonzi de speta , apoi salarii super mari nu PLATEAU IMPOZIT PE SALAR,, ei si acum vor pensii ,, da asa este dupa cat a-ti platit la stat asa pensie sa aveti, neste chiulaii de calsa si culmea azi mai au si pretentii,, ba multi se dau veterani de razboi , hai la vale cu voi nemernici de speta sa fie clar !!!!!!!!!!!a-ti cules malai, a-ti lucrat pe santiere , in mine, pe unde a-ti umblat n-ati lasat deact mizerie si rusine de armata ROAMANA ,, si azi aveti pretentii,, in crasme numai voi erati cat altii lucrau din greu !!!!!!!!!!!!

  Reply
  1. dilau

   mai ioane, ai dreptate, apv- istii au trait bine. beleaua e insa alta, ce dracu sa facem acum cu ei, ii lasam sa moara de foame?.:)))

   Reply
   1. STEKO

    mai Diugule,!si astia cu pensii de 4-600lei nu mor de foame?ce au facut deosebit pentru aceste pensii?…

    Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *