Gabriel Oprea: Ne-am propus sa avem peste 10% la alegerile locale, peste 10% la alegerile parlamentare

UNPR si-a propus sa obtina peste 10% la alegerile locale si peste 10 % la alegerile parlamentare, a afirmat sambata presedintele Uniunii, Gabriel Oprea, la Reuniunea organizatiilor din regiunea III Sud Muntenia, desfasurata la Pitesti, informeaza AGERPRES.

“UNPR a revenit, UNPR merge mai departe! Sunt foarte increzator! Ne-am propus sa avem peste 10% la alegerile locale, peste 10% la alegerile parlamentare, sa ne indeplinim tintele privind numarul de consilieri locali si judeteni, primari si parlamentari. Acest proiect politic a luat nastere la 1 mai 2010. Un proiect construit de la zero, de interes national, care a mentinut echilibrul politic in Romania, intr-o perioada complicata pentru tara – cu guvernarea de dreapta si intr-o perioada in care au fost adoptate multe masuri bune pentru romani – cu guvernarea de stanga. Personal, am actionat intotdeauna in sprijinul oamenilor angajati in sistemul pe care il consider coloana vertebrala a statului – domeniul aparare, ordine publica si siguranta nationala. Probabil am deranjat, mi s-au facut dosare politice, dar nu am renuntat niciodata la onoare. Colegii senatori au apreciat ca este nedrept ceea ce mi se intampla si au votat in favoarea mea, dar eu am considerat ca trebuie sa infrunt singur acea situatie. Si m-am ridicat. UNPR merge mai departe si va reusi sa revina la nivelul politic la care se situa atunci am fost loviti”, a declarat liderul UNPR, citat de un comunicat transmis AGERPRES.

Gabriel Oprea a prezentat cu acest prilej elemente ale Programului Politic National al UNPR, “Siguranta, demnitate si prosperitate pentru Romania”, care se refera la restabilirea ierarhiei morale a valorilor, responsabilizarea clasei politice, asigurarea suprematiei legitimitatii, modernizarea statului, respect si recunostinta pentru romani.

UNPR a stabilit, in acest scop, zece obiective de tara, precum si cateva propuneri legislative, “ca solutii la probleme de ordin socio-economic, cu care se confrunta romanii”.

“Un aspect important, care trebuie reglementat se refera la favorizarea cresterii numarului de tineri care studiaza. Noi propunem, in acest sens, introducerea unei deduceri suplimentare a 300 lei din venitul impozabil al familiei, astfel incat tot mai multi tineri, viitorul Romaniei, sa poata obtine specializari profesionale. Propunem, de asemenea, cresterea pensiei sociale minim garantate de la 640 lei la cel putin 200 euro, pentru asigurarea cosului minim de consum. Astfel, orice pensionar, cetatean al Romaniei, se va putea bucura de o viata decenta. Beneficiari ai acestei masuri vor fi peste 4 milioane de pensionari”, a detaliat presedintele UNPR.

La Reuniunea organizatiilor din regiunea III Sud Muntenia, desfasurata la Pitesti au participat presedintii organizatiilor UNPR din judetele Arges, Prahova, Teleorman, Ialomita, Dambovita, Giurgiu si Calarasi.

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 1

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2