septembrie 20, 2021

Oprea nu isi da demisia: “Nu am folosit ilegal coloana oficiala. Nu am stiut ca e un accident”

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

gabriel oprea cotidianulVicepremierul Gabriel Oprea a sustinut, luni, o prima declaratie de presa, la 6 zile de la accidentul in care si-a pierdut viata un tanar politist din coloana sa oficiala, scrie ziare.com.

Ministrul de Interne a declarat ca nu a folosit ilegal coloana oficiala si ca nu a stiut ca este un accident decat dupa ce a trecut de locul respectiv. In plus, Oprea a subliniat ca masina sa si-a continuat drumul dupa ce unul dintre politistii care s-au dat jos sa cerceteze accidentul a facut semn sa mearga mai departe.

Nu in ultimul rand, ministrul a tinut sa transmita condoleante parintilor si vaduvei politistului si a mentionat ca nu a facut declaratii pana acum “din respect” pentru acestia, pana dupa inmormantare.

Aceasta a fost prima aparitie publica a ministrului dupa accidentul produs marti seara in Bucuresti, cand politistul de la Rutiera care insotea coloana sa oficiala si-a pierdut viata dupa ce a cazut cu motocicleta intr-o groapa de pe bulevardul Stirbei Voda.

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

1 Comment

  1. stefan

    ce mai..mi-au dat lacrimile de emotie, se vede ca si-a schimbat writerul si a exersat 4 ore in oglinda sa citeasca un text din 3 fraze. Cabotin jalnic ca toti ciolanarii din partidul de stransura! Uniunea Nesimtirii Politice din Romania

    Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2