Gabriel Oprea (UNPR): Ne propunem peste 10% la locale, la fel si la parlamentare

PNL

Presedintele Uniunii Nationale pentru Progresul Romaniei, Gabriel Oprea, afirma ca pentru europarlamentare obiectivul formatiunii este sa se comporte “onorabil”, insa UNPR isi propune sa obtina peste 10% la alegerile locale si parlamentare de anul viitor, informeaza AGERPRES.

Gabriel Oprea a participat sambata la Reuniunea regionala a organizatiilor UNPR din regiunea Vest Banat, desfasurata la Timisoara. La evenimentul in cadrul caruia s-a discutat despre organizarea pentru alegerile europarlamentare au participat reprezentantii organizatiilor judetene Timis, Arad, Caras-Severin, Hunedoara si Mehedinti, se arata intr-un comunicat transmis AGERPRES.

“Pentru europarlamentare ne batem, obiectivul este sa ne comportam onorabil. Insa cele mai importante obiective ale noastre sunt alegerile locale si parlamentare de anul viitor. Ne propunem sa obtinem peste 10% la locale, la fel si la parlamentare”, a declarat liderul UNPR, citat in comunicat.

Cu aceasta ocazie, presedintele UNPR le-a transmis si un mesaj celor care au plecat din partid: “UNPR a avut peste 500.000 de membri. Ii asteptam sa revina acasa pe toti cei care au ales sa se retraga din politica, dupa ce eu am demisionat. Daca au incredere in mine, in noi, sa vina inapoi. Sa vina alaturi de noi toti patriotii romani, care isi iubesc tara, care urasc tradatorii de tara si care nu accepta ca Romania sa fie denigrata si umilita. (…) UNPR are pregatite proiecte care sa vina in continuare in sprijinul militarilor, politistilor, pompierilor si jandarmilor in activitate si in rezerva. Aceste proiecte se refera la pensii, la drepturile si la statutul acestei categorii profesionale. Pentru a le pune in aplicare, UNPR trebuie sa fie in Parlament”.

Presedintele UNPR a subliniat necesitatea ca interesele Romaniei sa fie aparate si a dat asigurari ca formatiunea va avea mai multa grija cu cine va face in viitor aliante.

“O sa analizam mult mai atent cu cine ne aliem. Cautam sa fim mai intelepti, nu vom mai bate palma cu oricine si nu ne vom da cuvantul oricui”, a punctat Oprea.

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1