Gabriel Oprea (UNPR): Obiectivul strategic al partidului nostru este sa ajungem inapoi unde am fost, la peste 10%

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Presedintele Uniunii Nationale pentru Progresul Romaniei (UNPR), Gabriel Oprea, sustine ca obiectivul principal al partidului sau este acela, ca la alegerile locale si parlamentare din 2020, UNPR sa revina la un procent de peste 10% din voturile alegatorilor din Romania, informeaza AGERPRES.

El a declarat, joi, la Botosani, ca pentru alegerile europarlamentare din acest an UNPR, care se afla in reorganizare, isi propune sa se prezinte onorabil.

„Eu am lipsit vreo doi ani de la partid, cand mi-am dat demisia din toate functiile. Ne reorganizam si vrem sa ne comportam la europarlamentare, am spus noi, onorabil, adica ne batem. Obiectivul strategic al partidului nostru este sa ajungem inapoi unde am fost, adica anul viitor la locale si generale sa obtinem peste 10% si sa intram bineinteles in Parlamentul Romaniei. (…) La europarlamentare, incepand cu 3% in sus pentru noi este onorabil, iar anul viitor sa ajungem unde am fost”, a afirmat Oprea.

Acesta sustine ca, in ultimele luni, UNPR a inscris aproximativ 50.000 de noi membri, ceea ce face ca numarul total de membri sa fie de aproximativ 150.000.

„Am fost un partid care am avut peste 500.000 de membri. Acum ne reorganizam. Asteptam sa se intoarca membrii. Am cerut membrilor de partid sa revina in politica, sa revina inapoi la UNPR. Vrem, credem si speram ca romanii patrioti sa vina la UNPR si sa se inscrie in UNPR. Ne bazam si pe rezervistii militari, pe cei din domeniul de securitate, ordine publica, aparare si siguranta nationala, pe care noi i-am sprijinit. Vin foarte multi in ultimul timp. In ultimele luni, peste 50.000 de oameni s-au reinscris in partid, iar ceilalti activi in acest domeniu sa ne urmareasca proiectele si sa ne voteze”, a adaugat Oprea.

Pe lista UNPR de candidati la europarlamentare se afla pe primul loc fostul tenismen Ilie Nastase, iar pe locul al doilea fostul selectioner Anghel Iordanescu.

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2