Gabriel Oprea (UNPR): Vom participa la europarlamentare; speram intr-un rezultat bun

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Uniunea Nationala pentru Progresul Romaniei va participa la alegerile europarlamentare si prezidentiale de anul viitor, a anuntat sambata presedintele fondator al formatiunii, Gabriel Oprea, informeaza AGERPRES.

El a declarat, intr-o conferinta de presa sustinuta la Iasi, la finalul sedintei Comitetului Executiv National al partidului, ca “de principiu” UNPR va merge singur in alegeri, insa nu exclude nici posibilitatea unei aliante.

“Vom participa la europarlamentare. Speram intr-un rezultat bun. Vom pune umarul la prezidentiale pentru un presedinte care este cel mai bun pentru Romania, iar la alegerile din 2020 sa facem o figura buna la locale si sa intram din nou in Parlamentul Romaniei”, a afirmat Oprea.

El a subliniat necesitatea finalizarii litigiului dintre UNPR si Partidul Miscarea Populara, dar si demararea unor actiuni pentru readucerea in partid a fostilor membri.

“Trebuie sa ne rezolvam problema juridica cu PMP. Noi speram pe cale amiabila. Daca nu… legea si o sentinta ne va da dreptate, fiindca chiar avem dreptate. (…) Este nevoie sa ne aducem inapoi membrii de partid, am avut sute de mii de membri de partid, sa ii convingem sa revina inapoi la UNPR, sa revina si sa vina la noi foarte multi patrioti romani, oameni de valoare, asteptam militarii in rezerva, politisti, jandarmi, pompieri pentru care ne-am batut si ne batem pentru drepturile lor, iar cei activi sa ne urmareasca proiectele si sa ne voteze”, a adaugat Oprea.

 

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2