Gabriel Zetea: 14 elevi de 10 ai Maramuresului au fost recompensati cu un premiu de 1.500 de lei pentru rezultatele la Evaluarea Nationala sau Bacalaureat

0premiereDupa examenele sustinute in vara anului 2016 de absolventii claselor a VIII-a la Evaluarea Nationala, respectiv de absolventii de liceu la Bacalaureat, un numar de 14 elevi maramureseni au incheiat cu 10 pe linie la toate probele. Opt elevi au luat nota 10.00 la Evaluarea Nationala, iar sase elevi au incheiat examenul de Bacalaureat cu 10.

Cei opt absolventi de gimnaziu premiati sunt Alexandru Teofil Andreicut si Iulia Maria Ilies de la Colegiul National ”Gheorghe Sincai” Baia Mare, Andreea Horvat Marc de la Colegiul National ”Vasile Lucaciu” Baia Mare, Alina Ioana Dunca, Corina Nechita si Vlad Florin Onea de la Scoala Gimnaziala ”Nicolae Iorga” Baia Mare, Maria Zubascu, absolventa a Scolii Gimnaziale ”Liviu Rebreanu” din Dragomiresti si Maria Simona Tivadar, de la Colegiul National ”Dragos Voda” din Sighetu Marmatiei.

In ceea ce-i priveste pe elevii care au obtinut 10 la probele examenului de maturitate, acestia sunt Lara Andra Avram, Alexandra Paula Bozantan si Iasmina Roxana Pop de la Colegiul National ”Gheorghe Sincai” Baia Mare, Andreea Ioan Pasca si Aralda Dora Pacurar de la Colegiul National ”Dragos Voda” din Sighetu Marmatiei si Andrada Ramona Cioanta de la Colegiul National ”Vasile Lucaciu” Baia Mare.

La initiativa consilierului judetean Calin Bota si prin votul unanim al tuturor celor 34 de consilieri judeteni, Consiliul Judetean Maramures a premiat toti cei cei 14 elevi de la scolile si liceele din Maramures. Vineri, 11 noiembrie 2016, de la ora 11.00, elevii de elita ai judetului au fost recompensati cu cate un premiu financiar in suma de 1.500 de lei. Personal sau prin reprezentanti, elevii de 10 ai Maramuresului au venit la Consiliul Judetean pentru a se intalni cu reprezentantii acestei institutii si pentru a ridica diploma oferita in semn de apreciere pentru rezultatele deosebite obtinute la invatatura la examenele de final de ciclu scolar din 2016.

Presedintele Consiliului Judetean Maramures, Gabriel Zetea a declarat ca, de-a lungul timpului, institutia judeteana a sprijinit atat prin actiuni personale, cat si in colaborare cu Inspectoratul Scolar Judetean sau unitatile administrativ-teritoriale, invatamantul de masa.

”Orice societate care doreste sa se dezvolte investeste in educatie si sanatate. Este de datoria noastra sa sustinem excelenta in educatie, iar elevii nostri de elita trebuie recompensati si meritele lor trebuie apreciate. Ne-am fi dorit sa putem oferi mai mult din punct de vedere financiar, insa aceasta suma este una pe care o acordam din inima. Avem incredere in voi si dorinta mea este sa prindeti drag de Maramures, iar la finalul studiilor pe care le veti urma, sa reveniti in judetul nostru pentru a-l ajuta sa se dezvolte.

Nu-mi ramane decat sa va felicit inca o data pentru munca depusa, fiindca Maramuresul se mandreste cu performantele voastre si imi doresc ca, an de an, sa putem sa ii premiem si pe cei care vin dupa voi si obtin rezultate execelente la aceste probe care testeaza cunostintele elevilor la finalul unui ciclu de invatamant”, a declarat presedintele Consiliului Judetean Maramures, Gabriel Zetea.

Mesaje de felicitare au avut si vicepresedintii Consiliului Judetean Maramures, Lucian Morar si Ioan Doru Dancus.

”Este un moment frumos si o initiativa minunata. Ma bucur ca premiem excelenta, ca sunteti astazi langa noi, atat voi, cat si parintii si profesorii care v-au calauzit pasii in tot acest timp. Sper ca, si pe viitor, Consiliul Judetean sa ramana alaturi de cei care pot aduce un plus valoare sistemului de invatamant. Doresc sa felicit toate cadrele didactice care si-au adus aportul la rezultatele voastre, care au aratat ca munca lor are corespondenta in viitor”, a precizat vicepresedintele CJ Maramures, Lucian Morar.

Si vicepresedintele Consiliului Judetean, Ioan Doru Dancus a transmis un mesaj de suflet si de apreciere atat celor 14 elevi de 10, cat si profesorilor a caror munca a fost incununata prin meritele acestor copii ale caror destine le-au modelat in decursul mai multor ani.

”Azi, in CJ Maramures am transmis un mesaj de bune practici. Ma bucur sa vad atat de multi tineri talentati si educati care doresc sa faca performanta. Cand va veti intoarce in Maramures, incununati de succes, va astept sa reveniti la Consiliul Judetean, pentru ca, prin cunostintele voastre, sa contribuiti si voi la dezvoltarea acestui judet”, le-a transmis si vicepresedintele CJ Maramures, Ioan Doru Dancus.

La cuvant s-a inscris si consilierul judetean Calin Bota, ca si initiator al proiectului, dar si consilierii judeteni Gheorghe Mihai Barlea si Cristian Anghel, care sunt profesori universitari la Universitatea Tehnica Cluj Napoca, Centrul Universitar Nord Baia Mare. Felicitari acestor elevi de elita ai Maramuresului a transmis si consilierul judetean Teodor Ardelean, director al Bibliotecii Judetene ”Petre Dulfu” Baia Mare.

Au adresat gandurile lor bune, dorindu-le succes si pe viitor, si consilierii judeteni Liliana Moga si Felician Cernestean. Din partea Inspectoratului Scolar Judetean Maramures a vorbit inspectorul general adjunct, Ciprian Cucuiat, iar multumirile pentru recompensele oferite de Consiliul Judetean Maramures au fost transmise si de catre un reprezentant al parintilor.

Biroul de presa al Consiliului Judetean Maramures

premiere3

premiere2

premiere1

premiere

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

1 Comment

  1. mmm

    campanie electorala marca PSD …dragi elevi, pensionari, bugetari, din 4 in 4 ani se trezeste unul ca Zetea si isi aminteste ca are nevoie de voturi pentru partid sau pentru el … pe ultima suta de metri imparte cu spagi electorale in stanga si dreapta … eu sincer as respinge cu dezgust asa ceva ….

    Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1