Gabriel Zetea: „In acest an trebuie sa regandim acele proiecte care vor aduce romanii la masa dialogului”

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Presedintele Consiliului Judetean Maramures, Gabriel Zetea, afirma ca in 2018 trebuie sa regandim acele proiecte care vor aduce romanii la masa dialogului si vor elimina divergentele din acest moment existente in societate.

De asemenea, acesta mai spune ca in acest an toti trebuie sa fim in acest an mandri ca suntem romani!

„In acest an, judetul Maramures va sarbatori 50 de ani de la infiintarea sa in actuala structura, de la reorganizarea administrativa din 1968 si, tot in acest an, cu totii, noi, romanii, maramuresenii, transilvanenii, vom sarbatori 100 de ani de la Marea Unire.

Vorbim despre momente hotaratoare ale acestei tari, momente in care Romania s-a nascut ca natiune. Romania, ca natiune, atunci cand a fost unita, atunci cand a reusit sa isi canalizeze energiile pentru a obtine scopuri comune a fost o natiune cu adevarat.

Asta trebuie sa redescoperim in acest an. Pentru acest lucru trebuie sa folosim evocarea celor 100 de ani de la Marea Unire, precum si evocarea marilor personalitati ale natiei romane, pentru a redescoperi unitatea noastra, a romanilor cu romanii.

In acest an, 2018, trebuie sa regandim acele proiecte care vor aduce romanii la masa dialogului si vor elimina divergentele din acest moment existente in societate. Toti trebuie sa fim in acest an mandri ca suntem romani!”, a declarat Gabriel Zetea, intr-o postare pe Facebook.

Vlad HERMAN

Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2
Reordonat – Reclame home 2
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

3 Comments

 1. mmm

  in fiecare an le raganditi, se platesc sute de mii de euro studii sau mai stiu eu ce baliverne … ok, am inteles din cand in cand partidul comunist PSD lucreaza la imagine, pune articole in ziar, plateste bine … domnu’ Zetea, desi domn e prea mult, in loc sa faceti propaganda, luati masina personala faceti o tura de Judet, si daca nu va injurati partidul si pe dumneavoastra personal tot din 2 in 2 minute, va fac eu statuie unde vreti … locuri de munca si chestii din astea nu va mai zic ca va doare capul, da nu de la munca de la altceva …

  Reply
 2. Zoli

  Mai Zetea,mai bine intreaba acei mii-si-mii de romani care au plecat din Maramures in alte tari daca mai sunt mandri sa fie romani! Poate ca sunt mandri,dar nu la ei acasa! Si asta sti de ce??! Deoarece la carma judetului de 28 ani s-au perindat doar incapabilii ca tine carora le-a fost mintea doar la mese festive,distractie si voie buna! La vorbe mari toti sunteti buni doar la facut sunteti varza! Auzi:”acele proiecte care vor aduce romanii la masa dialogului” – ineptii si fraze pentru toti prostii si credulii – asta sa fie problema ca suntem ultimii din tara??! Vai de capu’tau!!

  Reply
 3. Doran

  La care masa a dialogului au fost invitati protestatarii baimareni, in ultimii trei ani??! Ati coborat institutiile la nivelul mediocritatii voastre si a haitei flamande pe care o cresteti.

  Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole