Gabriel Zetea: Administratia locala din Satulung a inaugurat o sala multifunctionala in Finteusu Mic (FOTO)

home camp2
home camp2
home camp2

 

Marti, 18 aprilie 2017, in a treia zi de Pasti, la Finteusu Mic satenii au avut un nou motiv de sarbatoare. Administratia locala din Satulung a inaugurat o sala multifunctionala cu o capacitate de 250 de locuri, prima de acest fel din localitate, dotata si utilata la cele mai inalte standarde.

Este vorba despre o investitie de aproximativ 500.000 de lei, finantata din bugetul propriu al Consiliului Local Satulung si cu subventii primite de la Consiliului Judetean Maramures. Lucrarea a fost demarata in primavara anului trecut si a fost finalizata recent.

Vasile Bujorel Muresan, primarul comunei Satulung a declarat ca, realizarea acestui edificiu reprezinta o noua promisiune indeplinita in mandatul sau de primar.

”Am facut un camin cultural in Finteusu Mic, mai exact o sala multifunctionala care sa deserveasca populatiei pentru spectacole, nunti, botezuri sau alte evenimente. Finteusu Mic a fost singura localitate din cele sapte apartinatoare comunei Satulung care nu avea o astfel de sala pentru petreceri. Investitia a fost foarte bine primita de localnici si ma bucur ca pot sarbatori alaturi de ei in aceasta zi speciala, avand cu totii inca un motiv de bucurie”, a declarat primarul comunei Satulung, Bujorel Muresan.

Invitat la acest eveniment, presedintele Consiliului Judetean Maramures, Gabriel Zetea a precizat ca, administratia locala din Satulung este una dintre cele mai harnice din Maramures. ”Au deja multa experienta in implementarea proiectelor si stiu sa chibzuiasca cu intelepciune banul public. La Finteusu Mic vorbim despre inaugurarea unui camin cultural in ultima comunitate dintre cele sapte sate apartinatoare comunei Satulung, care nu avea inca un astfel de edificiu. O administratie care are grija in acest fel de fiecare comunitate pe care o pastoreste merita intreaga apreciere si felicitarile tuturor, iar Consiliul Judetean Maramures va continua sa sprijine astfel de autoritati locale performante”, a declarat seful administratiei judetene, Gabriel Zetea.

Print Friendly, PDF & Email
home camp 1
home camp 1
home camp 1

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *