Gabriel Zetea afirma ca va face demersuri la Guvern pentru finantarea lucrarilor la Aeroport

Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general

Presedintele Consiliului Judetean Maramures, Gabriel Zetea, afirma ca va face in continuare demersuri la Guvernul Romaniei pentru finantarea lucrarilor de la Aeroportul International Maramures care nu au fost inca platite.

Este vorba despre o suma de 29 milioane lei, pana acum achitandu-se un total de 63 de milioane lei.

“Asa cum m-am angajat de fiecare data in fara dumneavoastra, o sa fac in continuare toate demersurile la Guvernul Romaniei pentru ca restul de 29 de milioane de lei pentru plata lucrarilor deja efectuate la Aeroport sa ne parvina din surse guvernamentale, nu din credit”, a spus Gabriel Zetea, in sedinta ordinara a CJ, desfasurata miercuri, 31 ianuarie.

In cadrul aceleiasi sedinte, alesii judeteni au aprobat si proiectul de hotarare privind modificarea Hotararii nr. 166/23.08.2016 privind aprobarea garantarii creditului bancar intern ce urmeaza a fi contractat de Regia Autonoma Aeroportul International Baia Mare pentru realizarea investitiei publice de interes judetean „Extindere si modernizare suprafete aeroportuare”.

Mai exact, Aeroportul va mai solicita doar 17 milioane lei din creditul respectiv, pentru achizitia de echipamente. Initial se dorea contractarea unui credit de 76 de milioane lei.

Vlad HERMAN

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *