Gabriel Zetea, anunt despre proiectul deseurilor: “Am facut azi inca un pas mare”

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Presedintele Consiliului Judetean Maramures, Gabriel Zetea, anunta vesti bune in ceea ce priveste Sistemul de Management Integrat al Deseurilor.

Este vorba despre finalizarea procedurii de licitatie publica pentru selectarea operatorilor economici de salubrizare (colectare si transport) pentru cele doua loturi din nordul judetului: Sighetu Marmatiei si Viseu-Moisei-Borsa.

“O veste buna pentru Maramures in ceea ce priveste Sistemul de Management Integrat al Deseurilor la inceput de an!

Asociatia de Dezvoltare Intercomunitara pentru gestionarea integrata a deseurilor menajere din Maramures (din care fac parte toate administratiile locale din judet alaturi de Consiliul Judetean Maramures) a finalizat procedura de licitatie publica pentru selectarea operatorilor economici de salubrizare (colectare si transport) pentru cele doua loturi din nordul judetului, adica pentru zona Sighetu Marmatiei si pentru zona Viseu-Moisei-Borsa.

Am semnat azi, in calitate de presedinte al ADIGIDM raportul procedurii de achizitie publica si voi supune zilele viitoare votului adunarii generale a asociatiei rezultatul procedurii. Am facut azi inca un pas mare in sensul finalizare, in cursul anului 2018, a proiectului SMID, proiect vital pentru Maramures!

PS. Tot o veste buna este si respingerea contestatiei depusa de catre un operator economic interesat in ceea ce priveste lotul de pe zona de sud a judetului (Baia Mare si imprejurimi)”, a spus Gabriel Zetea, pe pagina de Facebook.

Vlad HERMAN

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2