Gabriel Zetea anunta convocarea unei sedinte extraordinare la Aeroportul Baia Mare

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Presedintele Consiliului Judetean Maramures, Gabriel Zetea, a afirmat in cadrul sedintei ordinare din 28 februarie ca va convoca o sedinta extraordinara tocmai la Aeroportul International Baia Mare.

Afirmatia vine in contextual unor discutii din plenul sedintei cu privire la situatia de la aeroport.

“Voi convoca o sedinta extraordinara in perioada urmatoare la aeroport pentru a vedea cu totii lucrarile care s-au facut acolo”, a spus Gabriel Zetea.

La intalnirea de marti, directorul Aeroportului, Dorin Buda, a precizat ca lucrarile sunt executate in mare masura si ca vor fi finalizate pana la 31 martie.

Ramane insa problema finantarii lucrarilor, in momentul de fata neexistand un program european prin care sa fie accesate fonduri, desi sunt indeplinite conditiile de eligibilitate.

“Lucrarile sunt executate in mare masura. Noi pana la 31 martie avem angajamentul ferm al constructorului sa finalizam lucrarile contractate si asteptam sa gasim o solutie legala pentru a putea accesa fonduri europene”, a declarat Dorin Buda.

Vlad HERMAN

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

5 Comments

 1. mmm

  vrea sa ne explice de ce el si Ciceu au fost asa de incompetenti incat nu au putut sa faca lucrarile de modernizare pe fonduri europene ???? tipic romanesc, bataie de joc la adresa oamenilor, da ne si meritam soarta ca alegem astfel de nulitati sa ne reprezinte, nulitati care ajung sa fure si sa deserfeasca doar interese obscure …. e adevarat ca banii europeni nu pot fi furatii ca si ceilalti bani veniti din credite sau de la Guvern … asta e o explicatie plauzibila ….

  Reply
  1. hriban

   Ciceu nu a fost in stare nici macar sa verifice daca mesterii care au facut portile maramuresene au folosit lemn uscat sau proaspat debitat,astfel incat maretele ctitorii ale dumbravitanului încep sa se incovoaie.Bina macar ca au acoperis,in comparatie cu lemnul folosit de cake pe Podul Viilor,unde au aparut ciupercile negre.

   Reply
 2. Vassile

  Daca nu merge si nu merge pe fonduri europene sa puneti un director cu ” an ” in coada. Rezultat garantat.

  Reply
 3. ...

  Un astfel de presedinte – dealfel, precum ciceu, man, cosma, matei – are destinul judetului in responsabilitatea sa! Infantilismul cu care insa intersecteaza preocuparile sale politico-administrative, duce in derizoriu orice actiune serioasa ori perspectiva de dezvoltare. Actiuni gen – multiple manifestari publie festiviste, lipsa atragerii de fonduri comunitare si crearii facilitatilor/utilitatilor pentru atragerea de investitii si crearea de locuri de munca bine platite, contacte oficiale fara pragmatism tratate si fara urmari in plan admistrativ, chefuri, sindrofii si ghidaje turistice sunt si raman goale de continut, iar bunele intentii (sunt convins ca ele pot exista) raman doar la stadiu de proiecte! Cred in tineretea presedintelui Zetea si a faptului ca stie ca TREBUIE sa valorifice potentialul existent, creand premize de dezvoltare durabila a acestui judet, prin valorificarea tuturor oportunitatilor politice, a proiectelor de anvergura cu finantare europeana (aici, e punctul forte – o structura functionala in CJ specializata, in colaborare cu primariile, ua-urile si alte entitati/g.a.l.-urile ar putea prioritiza activitatea), prin concentrarea pe resurse economice si umane existente coaguland tot spectrul politico-economico-admistrativ dincolo de adversitati sau dusmanii marunte; aceasta, daca vreti binele si bunastarea acestui judet. Un pol de dezvoltare economica ar fi un prim pas de stopare a “deprecierii” zonei – redeschiderea mineritului nefiind o solutie nici macar “salvatoare” (cel putin pe termen mediu) -, stimularea investitiilor pentru cresterea indicatorilor economico-financiari si crearea de locuri de munca (care sa fie atractive pentru tineretul plecat la studii in centre universitare, dar si de interes pentru forta de munca calificata, chiar din alte judete), pe urma poti fi sigur de masuri si in alte domenii – cultural-artistic, turism, cercetare, inventica etc. Luati aminte (!) la istoricul formarii orasuluI Baia Mare…, ca sa nu fiti contemporanii disparitiei lui…

  Reply
  1. pop

   Bate seaua sa priceapa ..calul din scoala de echitatie a lui Zetea,ca doar nu in Parcul Industrial inexistent.

   Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1