Gabriel Zetea: ”Apreciem in mod pozitiv activitatea depusa de Anton Rohian ca prefect de Maramures”

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2

zetea si RohianMiercuri, 30 martie, Guvernul Ciolos a decis schimbarea din functie a fostului prefect de Maramures, Anton Rohian, cu finantistul Sebastian Luput. Anton Rohian a avut un mandat de trei ani si doua saptamani in pozitia de reprezentant al Guvernului in teritoriu, acesta fiind numit in 13 martie 2013 si a fost schimbat la data de 30 martie 2016.

Presedintele PSD Maramures, Gabriel Zetea a declarat ca apreciaza activitatea pe care Anton Rohian a avut-o in judetul Maramures, in acesti trei ani, atat in ceea ce priveste pastrarea arhitecturii maramuresene, cat si pastrarea traditiilor. ”De-a lungul celor trei ani, Anton Rohian, ca prefect de Maramures, a stabilit bune relatii internationale cu Ucraina, Polonia, dar si cu alte state. Totodata, acesta a pastrat o buna relatie cu deconcentratele si intregul sau mandat a dat dovada de transparenta in relatia cu mass-media si nu numai.

Nu in ultimul rand, prefectura Maramures a fost ferita, in acesti trei ani, de scandaluri cu institutiile de forta ale statului. Ca prefect de Maramures, Anton Rohian a supravegheat legalitatea organizarii alegerilor europarlamentare si prezidentiale din 2014 si a dat dovada de eficienta si impartialitate, nefiind inregistrate evenimente deosebite la nivelul judetului. Nu suntem in masura sa comentam decizia Guvernului Ciolos de a numi un nou prefect inaintea unui scrutin atat de important cum sunt alegerile locale din iunie 2016, insa avem speranta ca noul prefect va sti sa dea dovada de impartialitate si va dovedi neimplicare politica, asa cum a facut Anton Rohian in cei trei ani de mandat”, a precizat liderul judetean al PSD, Gabriel Zetea.

Presedintele PSD Maramures a mai declarat ca a avut o discutie cu Anton Rohian, aratandu-i ca partidul il primeste cu bratele deschise in cazul in care doreste sa se reintoarca in politica, insa deocamdata fostul prefect de Maramures a ales sa isi ia o perioada de repaus, deoarece in cei trei ani in care a reprezentat judetul de pe cea mai inalta pozitie, nu a avut decat zece zile de concediu.

Biroul de presa al PSD Maramures

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 1

Related posts

1 Comment

  1. mmm

    Domnu’ Zetea noi nu suntem multumiti de absolut nimic din ce ati facut pt. Maramures, pentru ca nu ati facut … drumurile sunt proaste, contractul pentru modernizarea aeroportului l-ati mazilit prin incompetenta si lista continua … eu zic sa va vedeti de fumat prin primarii ca la asta va pricepeti … si sa ne lasati ….

    Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2