Gabriel Zetea: ”Arena Zimbrilor, cea mai moderna baza sportiva de rugby din Romania”

arena-zimbrilorJoi 24 noiembrie 2016, de la ora 11.00, cu ocazia finalizarii lucrarilor de modernizare si amenajare a parcarii Complexului Sportiv ”Arena Zimbrilor”, presedintele C.S.M. Stiinta Baia Mare, Calin Matei a organizat ”Ziua portilor deschise”. Iubitorii rugby-ului au fost invitati de vicecampioana Romaniei sa viziteze cea mai performanta baza sportiva din Romania si sa isi intalneasca idolii. Toti cei prezenti la eveniment au avut ocazia de a admira vestiarele sportivilor, vitrina cu trofee, sala de forta, spatiile de recuperare, terenul de joc si spatiul de socializare cu imagini din intreaga istorie a clubului.

Presedintele Consiliului Judetean Maramures, Gabriel Zetea, prezent la acest eveniment alaturi de vicepresedintii CJ, a declarat ca institutia pe care o conduce a sustinut, de-a lungul timpului, intreg sportul maramuresean.

”Pornind de la sportul de masa si continuand cu sportul de performanta, Consiliul Judetean Maramures a ajutat fiecare ramura sportiva. Cele mai importante investitii, insa, au fost facute in infrastructura sportiva. Faptul ca astazi avem o baza sportiva moderna pentru zimbri baimareni, cea mai moderna din Romania la rugby, cu finantari in parteneriat de la Ministerul Tineretului si Sportului si de la Consiliul Judetean Maramures, se datoreaza unei echipe inimoase la conducerea clubului, echipa condusa de deputatul Calin Matei.

Asa trebuie sa se desfasoare lucrurile in mod normal atat in ceea ce priveste sportul de masa, cat si sportul de performanta. Modelul implementat la echipa de rugby a orasului ar trebui sa fie preluat si de celelalte cluburi sportive din Maramures”, a declarat Gabriel Zetea, presedintele Consiliului Judetean.

Calin Matei: Peste 250 de iubitori ai rugby-ului prezenti la ”Ziua Portilor Deschise la Arena Zimbrilor”

Presedintele CSM Stiinta Baia Mare, Calin Matei sustine ca evenimentul ”Ziua Portilor Deschise la Arena Zimbrilor” a fost o adevarata reusita, iar iubitorii acestui sport s-au declarat foarte incantati de baza sportiva si de intalnirea cu rugby-istii echipei baimarene.

”Publicul baimarean sau maramuresean are foarte rar ocazia de a lua contact cu tot ceea ce inseamna activitate interna a unui club sportiv. Iar aici ma refer la antrenamentele sportivilor, sala audi-video, sala de forta sau cea de recuperare, sala de conferinte. Deoarece am finalizat si amenajarea exterioara a parcarii in suprafata de 3.000 de metri patrati, cu spatii de jur-imprejurul stadionului, finantari de la Ministerul Tineretului si Sportului si Consiliul Judetean Maramures, am considerat ca este oportun sa organizam acest eveniment.

Ziua Portilor Deschise s-a adresat tuturor celor care ne urmaresc, ne sustin, se bucura si se intristeaza alaturi de noi, la fiecare meci. Cei peste 250 de iubitori ai rugby-ului care ne-au trecut pragul au avut ocazia sa viziteze baza sportiva si sa ia contact cu tot ce exista aici”, a declarat deputatul Calin Matei, presedintele C.S.M. Stiinta Baia Mare.

Biroul de presa al Consiliului Judetean Maramures

arena-zimbrilor1

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

1 Comment

 1. George

  Calin,
  ai lasat ceva in urma ta, ceva cu adevarat laudabil nu ca politician (desi asta poate te-a ajutat) ci ca om de sport.
  Vei vedea in timp citi copii vor fi atrasi de acest sport pe care tu l-ai incetatenit si stabilizat in Baia Mare.
  Nu ne cunoastem, dar te felicit si iti transmit admiratia mea. Pentru rugby in Baia, esti Demeca esti Pana.

  Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1