Gabriel Zetea: ”Avem finantare certa pentru reabilitarea a doua drumuri comunale in Ticau si Arduzel”

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Presedintele PSD Maramures, Gabriel Zetea, a efectuat o vizita de lucru in Ulmeni, alaturi de primarul comunitatii, Lucian Morar.

Vicepresedintele Consiliului Judetean (CJ) Maramures a dorit sa verifice in teren proiectele depuse de Primaria Ulmeni la CJ Maramures si la Ministerul Dezvoltarii Regionale  si Administratiei Publice (MDRAP).

”Prin ordin de ministru al vicepremierului Liviu Dragnea, exista in acest moment finantare certa pentru reabilitarea a doua drumuri comunale apartinand unitatii administrativ-teritoriale (UAT) Ulmeni, unul fiind in satul Ticau, iar cel de-al doilea in Arduzel. Vorbim aici despre 1,1 milioane de lei noi pentru 1,3 km de drum in Ticau si de 1,8 milioane de lei pentru 1,7 km in Arduzel. Ministerul Dezvoltarii va finanta demararea lucrarilor de reabilitare pe cele doua drumuri comunale, urmand ca anul 2015 sa reprezinte termenul de finalizare”, a declarat vicepresedintele Consiliului Judetean Maramures, Gabriel Zetea.

Programul National de Dezvoltare Locala (PNDL) reprezinta, astazi, principala sursa de finantare pentru administratiile publice locale. Maramuresul este unul dintre cele mai finanatate judete de la bugetul central, obtinand 25 de milioane de lei noi de la inceputul anului pentru aductiuni de apa, canalizare, reabilitari de drumuri comunale.

”La rectificarea bugetara, aceasta suma va fi suplimentata. Personal, sper ca pana la finalul anului 2014, cel putin 10 milioane de euro sa reprezinte bani efectiv intrati in economia reala a judetului”, a declarat presedintele PSD Maramures si vicepresedinte al Consiliului Judetean, Gabriel Zetea.

Lucian Morar: ”Vicepresedintele CJ, Gabriel Zetea a identificat prioritatile din satele apartinatoare orasului Ulmeni”

Primarul orasului Ulmeni, Lucian Morar, a precizat ca in vizita efectuata de vicepresedintele Consiliului Judetean, Gabriel Zetea, acesta a vizitat toate satele apartinatoare orasului si a identificat prioritatile comunitatilor.

”La Ulmeni vor fi implementate doua proiecte, respectiv modernizarea a doua drumuri aflate in satele Ticau si Arduzel, iar lucrarile ar putea fi finalizate in toamna acestui an. I-am prezentat vicepresedintelui Consiliului Judetean si drumul judetean DJ 188E, care face legatura intre Maramures si Salaj si in acest moment este intr-o stare deplorabila.

Am obtinut promisiunea ferma a presedintelui PSD Maramures, Gabriel Zetea, ca orasul Ulmeni se va afla in lista prioritatilor pentru perioada imediat urmatoare”, a conchis primarul orasului Ulmeni, Lucian Morar.

ZiarMM.ro

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

2 Comments

  1. clara

    Masina Primariei are numere preferentiale? Anul de nastere a primarului si numele partidului?
    In-cre-di-bil – il credeam mai destept pe primarul Lucian Morar, dar se pare ca i se potriveste proverbul „prostul nu e prost destul, daca nu e si fudul”

    Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2