Gabriel Zetea: “Avem nevoie de un Guvern coerent si un buget adoptat in cel mai scurt timp”

gabriel zetea in baitaGabriel Zetea, presedintele PSD Maramures si presedinte al Consiliului Judetean Maramures, a declarat ca tara are nevoie de un Guvern si un buget adoptat in cel mai scurt timp.

Afirmatia acestuia vine in urma noii propuneri a PSD pentru functia de premier, Sorin Grindeanu.

“Propunerea PSD pentru premier este un tanar din noul val din partid, dar cu experienta in administratia centrala si locala. Am votat si eu azi (ieri n. r.) cu speranta in cadrul CEX al PSD ca macar de aceasta data presedintele Iohannis va tine cont de votul romanilor si nu va mai bloca Romania pentru vreun moft personal.

Programul de Guvernare propus romanilor in campania electorala are un calendar deja stabilit si am pierdut zile importante in implementarea lui. Avem nevoie de un Guvern coerent si un buget adoptat in cel mai scurt timp pentru ca Romania sa inceapa din nou sa respire!”, a spus Gabriel Zetea intr-o postare pe Facebook.

Vlad HERMAN

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

3 Comments

 1. margareta

  Avem nevoie si de o administratie judeteana coerenta,cu politici clare de dezvoltare,fara amatorism.

  Reply
 2. Danny

  Avem nevoie de oameni competenti si responsabili atat in administrata centrala cat si cea locala.Tineretea in sine nu este o virtute ,ceea ce conteaza este caracterul omului ,anvergura sa intelectuala si profesionala ,implicarea constienta in indeplinirea responsablitatilor pe care le are ca demnitar,ales sau numit.In ceea ce priveste votul dat pentru Sorin Gradisteanu este conform dorintei ,tatucului Dragnea.Cu aceeasi inversunare ati sustinut-o si pe fina musulmana ,dar nu a fost sa fie.Oportunismul se poarta in organizatia judeteana a PSD Maramures,a carui lider sunteti.Aveti rabdare domnule ,Zetea o sa avem si guvern,de la care romanii asteapta multe.Speram sa nu fie numai niste lozinci electorale,populistePoate ca si echipa pesedista a Maramuresului in legslativ nu se va rezuma numai la a depune juramantul ca in legislatura precedenta,pentru ca asteptarile sunt mari din partea cetatenilor acestui judet.

  Reply
 3. Danny

  Lasa-ti atata teorie domnule Zetea.Faptele trebuie sa vorbeasca pentru ca de generalitati suntem satui Privitor la votul pentru Sorin Grindeanu a fost la indicatia tatucului Dragnea.De altfel ,conform oportunismului ce va caracterizeaza ati sustinut-o si pe fina musulmana.Aateptam de la parlamentarii PSD din Maramues mai multa implicare,pentru ca in legislatura precedenta s-au rezumat la depunerea juramantului,si cu toate acestea ,ca lider de partid ati semnat un cec in alb pentru acesti indivizi.Sa speram ca o sa reusiti sa scoateti Maramuresul din izolare prin puterea faptelor si nu a promisiunilor populiste de sorginte pesedista.

  Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1