Gabriel Zetea: Candidatii PSD Maramures pentru alegerile parlamentare s-au intalnit cu locuitorii din Seini

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

lansareCandidatii PSD Maramures pentru alegerile parlamentare din 11 decembrie continua intalnirile cu oamenii din fiecare localitate a judetului, pentru ca Programul de Guvernare al PSD si masurile ce vor aduce tot mai multi romani in clasa de mijloc sa fie prezentate tuturor maramuresenilor.

In seara zilei de luni, 28 noiembrie, de la ora 17.00, pe scena Casei de Cultura din Seini au urcat, alaturi de presedintele PSD Maramures, Gabriel Zetea, candidati PSD Maramures pentru Senatul Romaniei, Sorina Pintea, Ioan Maties si Liliana Moga, precum si candidatii pentru Camera Deputatilor, Marius Sorin Bota si Calin Matei. Liviu Marian Pop si Anton Rohian, candidati pentru Senatul Romaniei, dar si Gheorghe Simon si Bogdan Tomoiaga, candidati pentru Camera Deputatilor la alegerile din 11 decembrie au avut, luni, intalniri cu cetatenii din Maramuresul Voievodal, pentru ca informatiile despre masurile economice, sociale, culturale sa ajunga in toate zonele judetului.

Candidatii PSD Maramures pentru Parlamentul Romaniei au ajuns la Seini la invitatia destoinicului primar Gabriela Tulbure, a viceprimarului Octavian Bodea si a consilierilor locali PSD. Sala de Cultura a fost plina de membri si simpatizanti PSD Seini, care au avut parte de discutii deschise cu viitorii parlamentari de Maramures. Fiecare dintre candidatii social-democrati s-au inscris la cuvant si au apreciat evolutia pe care orasul Seini a cunoscut-o sub mandatele primarului Gabriela Tulbure, precum si proiectele care au fost implementate aici, unele cu rezonanta la nivel national.

Toti reprezentantii PSD Maramures au transmis seinenilor si celor prezenti in sala gandurile lor bune si si-au aratat aprecierea fata de sustinerea pe care orasul Seini si intreg Maramuresul le-a aratat-o in aceasta campanie, fapt care le confera incredere intr-un rezultat cat mai bun la alegerile parlamentare din 11 decembrie 2016.

Gabriel Zetea (PSD): ”Indraznesc sa cred in votul maramuresenilor in 11 decembrie 2016”

Gabriel Zetea, presedintele PSD Maramures a multumit celor prezenti in Casa de Cultura din Seini pentru increderea pe care o arata social-democratilor si a declarat ca are incredere in votul pe care PSD il va primi la alegerile parlamentare.

”Doar in guvernarea PSD, Maramuresul a primit fonduri cum niciodata judetul nostru nu a avut in 25 de ani. Peste 100 de milioane de euro au reprezentat finantarea a peste 120 de proiecte in judet, intre anii 2013 – 2015. Aceasta infuzie de capital facuta in aproape fiecare comunitate a Maramuresului, fara a se tine cont de culoarea politica, s-a vazut la alegerile locale din iunie 2016, cand Partidul Social Democrat Maramures a fost castigatorul net al competitiei electorale.

Cifrele au vorbit atunci de la sine: de la 17 primari alesi pe listele PSD in 2012, anul 2016 a adus, prin votul maramuresenilor, 44 de primari in tabara social-democrata. Si numarul consilierilor judeteni a crescut de la 10 in 2012, la 14 alesi judeteni in 2016. In ceea ce priveste consilierii locali, daca in 2012 au fost 260 de mandate pentru PSD, in 2016 vor fi investiti in functii 392 de alesi locali. Acest rezultat l-a reprezentat munca depusa de Partidul Social Democrat in ultimii patru ani de zile, o munca neintrerupta si dusa in beneficiul cetateanului pentru pastrarea traditiilor, recunoasterea valorilor si pentru un viitor mai bun pentru fiecare maramuresean. La fel ca si in campania de la alegerile locale, am cerut candidatilor PSD la parlamentare, doua lucruri: sa respecte conditiile de integritate ale partidului si sa nu minta.

Acesta este motivul pentru care prezentam, in fiecare localitate a judetului, programul de guvernare al PSD pentru sanatate, pentru mediul de afaceri, pentru invatamant, pentru agricultura, pentru sport, pentru tineret. Orice promitem ne vom tine de cuvant, fiindca trebuie sa continuam acest drum cu fruntea sus. Suntem singurul partid care are un program coerent de guvernare si toate lucrurile pe care le-am prezentat le vom realiza in acest mandat. Am incredere in fiecare candidat pe care PSD l-a propus pentru Camera Deputatilor sau pentru Senatul Romaniei si indraznesc sa cred in votul pe care maramuresenii ni-l vor acorda, inca o data, in 11 decembrie”, a declarat Gabriel Zetea, presedintele PSD Maramures.

Biroul de presa al PSD Maramures

Material difuzat la comanda PSD Maramures cod AEP 11160007

lansare1

lansare2

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

4 Comments

 1. Seini

  Pai ei de fapt s-au intalnit cu simpatizantii psd-ului si nu cu ”locuitorii din Seini”,caci daca se intalneau cu majoritatea locuitorilor poate luau si cateva oua clocite in cap! Sau poate primeau un jet de apa de 7 atmosfere asa cum s-a bagat apa in Seini ca sa le puste ”instalatiile”!

  Reply
  1. dorianu

   Cele 7 atmosfere O fi fost cadou pentru seineni din partea fostului primar,ca tot e sef pe la vital.

   Reply
 2. Bonis

  Din punct de vedere economic Seiniul e la pamant,la fel cum e tot judetul de altfel.Are noroc Zetea ca liberalii impreuna cu partidul generalului Oprea,unpr,sunt atat de impiedicati incat nu trebuie sa faca mare lucru sa-i bata,deoarece ei se bat singuri.

  Reply
 3. marcovescu

  In ce hal am ajuns ca judet daca Seiniul e folosit ca etalon de catre pesedisti.Cand se va putea compara Seiniul cu orase ca : Dej ( 2 parcuri industriale),Gherla,Turda sau Campia Turzii ( toti cu cate un parc industrial ),atunci mai vorbim.Nici macar cu Florestiul ( comuna clujeana) nu se poate compara.Mai urmează Morar sa se laude cu Ulmeniul ( un alt pol al saraciei ) si ne dam seama ce pretentii si ce viitor putem sa avem de la astia.

  Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2