Gabriel Zetea: ”Candidatii PSD Maramures pentru Parlamentul Romaniei prezinta Programul de Guvernare al PSD intr-o campanie door to door” (FOTO)

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

0campanieCampania electorala pentru alegerile parlamentare din 11 decembrie 2016, inceputa cu 10 zile in urma, este privita cu extrem de multa seriozitate de candidatii PSD Maramures pentru Senat si pentru Camera Deputatilor. Programul de Guvernare al PSD, care este prezentat sub egida ”Indrazneste sa crezi in Romania”, are aplicabilitate in toate mediile si categoriile sociale, scopul comun fiind acela de a aduce cat mai multi romani in clasa de mijloc, pentru a oferi tuturor o viata mai buna.

PSD a facut public programul de guvernare pentru sanatate, pentru mediul de afaceri, pentru agricultura, pentru sport, pentru tineret, pentru educatie. La nivelul judetului Maramures, Programul de Guvernare al PSD este prezentat sub egida ”Indrazneste sa crezi in Maramures” si se desfasoara intr-o campanie de informare de la cetatean la cetatean, de la candidat la fiecare alegator al judetului, a declarat presedintele PSD Maramures, Gabriel Zetea.

”In cursul saptamanii trecute, localitatile judetului Maramures au fost luate la pas, pentru a putea explica fiecarui maramuresean ce va face PSD dupa ce va ajunge la Guvernare. Am dovedit, in Guvernul Ponta, ca putem creste salarii, pensii, alocatii, ca putem redeschide spitale si putem creste calitatea invatamantului in Romania. Am aratat ca cetateanul este principala noastra preocupare prin reducerea TVA la alimente, iar colegii mei, candidati pentru Parlamentul Romaniei, explica acest lucru oamenilor, in fiecare intalnire si la fiecare discutie.

Astfel, candidatii PSD Maramures pentru Senatul Romaniei, Sorina Pintea, Ioan Maties si Liliana Moga, alaturi de candidatii pentru Camera Deputatilor, Calin Matei si Sorin Bota au avut intalniri cu angajatii unei firme baimarene, dar si cu localnicii si producatorii agricoli care s-au aflat in pietele din Arinis, din Copalnic Manastur, din Oarta si din Baia Mare. Candidatii pentru Camera Deputatilor, Gheorghe Simon si Bogdan Tomoiaga, insotitii de candidatii social-democrati pentru Senat, Liviu Marian Pop si Anton Rohian au fost prezenti in Moisei si Baia Sprie, in timp ce la Coroieni si Vima au fost insotiti de coordonatorul campaniei judetene si secretarul executiv al PSD Maramures, Dragos Titea.

Indraznim sa credem in firmele romanesti si in antreprenori. Fii alaturi de noi, indrazneste si tu sa crezi in Maramures, in producatorii locali. Indraznim sa credem ca vom aduce mult mai multi romani in clasa de mijloc. Cu totii merita cu adevarat sprijinul autoritatilor locale si al Guvernului. Indrazneste sa crezi in Romania, iar eu indraznesc sa cred in votul maramuresenilor in 11 decembrie 2016”, a declarat presedintele PSD Maramures, Gabriel Zetea.

Biroul de presa al PSD Maramures

campanie0campanie3

campanie2

campanie1

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

6 Comments

 1. Danny

  Intrbarea este :De ce nu au glasuit cei trei corifei Simon ,Bota si Matei in Parlament ?Probabil din ,,timiditatea”ce-i caracterizeaza.Mai sigur este ca au tacut din nepasare si incompetenta.Acum in compania celor doua nimfe una bruna si cealalta blonda le-a revenit vocea si -i vrajesc pe cetateni cu promisiuni electorale mincinoase de sorginte pesedista .O farsa de zile mari cusuta cu ata rosie a PSD ului. ?

  Reply
 2. Zoli

  ”Indrazneste sa crezi in Maramures” – adica VOI,psd-ul inseamna Maramures?????! :))) Cred ca e cel mai bun banc pe anul asta! Si mai incercati sa pacaliti si alti oameni,nu numai babele de prin satele judetului! Ce panarame! :)))

  Reply
 3. tovarasia

  Se milogesc din usa-n usa,pe urma 4 ani se tupilesc prin Capitala si daca vrei sa-i vezi trebuie sa-ti pornesti televizorul ca sa-ti aduci aminte ca sunt de pe aici si desigur cat de tudosi se dau ( sa-i vada vecinii si sa se perpelesca).In rest Maramuresul e tot la coada,subdezvoltat economic cu oameni tristi si saraci.Stim de ce sunt in stare baietii astia ca doar nu or fi venit doar acum,din spuma marii.

  Reply
 4. banhidi

  Iliescu, Mischie, Hrebenciuc, Mitrea, Oprisan, Dragnea, Ponta, Ghita, Nechita, Mazare si multi multi altii sunt adevarata fata a PSD…Ei au condus acest partid, ei il conduc si ei il vor conduce si in continuare.. Multa apa pe Dunare trebuie sa treaca pana se va curata cu adevarat PSD-ul… Fetele noi care sunt scoase acum la „inaintare” in campania electorala sunt simple marionete..

  Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2