Gabriel Zetea: Comisiile de sport si buget-finante din cadrul Consiliului Judetean Maramures vor analiza solicitarea financiara a BCM Olimpic

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

dragos-zetea-morarLa sedinta de joi, 29 septembrie 2016, a Consiliului Judetean Maramures, presedintele clubului Baschet Club Municipal Baia Mare, Goerge Opris, a lasat pe masa fiecarui consilier judetean o solicitare prin care cere ajutorul financiar al Consiliului Judetean ca echipa sa isi poata desfasura activitatea.

”Baschet Club Municipal Olimpic Baia Mare s-a infiintat in anul 2006, avand ca scop promovarea baschetului in Municipiul Baia Mare, atat ca sport de masa, cat si de performanta. In momentul de fata exista un numar de aproximativ 300 de sportivi care activeaza la toate esaloanele de varsta, din care 16 cocheteaza cu loturile nationale. In sezonul 2015 – 2016, dupa o pauza de 20 de ani, Baschet Club Municipal Olimpic a inscris o echipa in Campionatul National al Ligii 1 Masculin (Liga 2 Seniori din Romania), reusind, la finalul campionatului, sa promoveze in Liga Nationala de Baschet Masculin.

Echipa a transferat si 3 jucatori din colegiile americane, care vor aduce un plus de valoare lotului deja existent. Baschet Club Olimpic apreciaza colaborarea existenta pana in prezent cu reprezentantii Consiliului Judetean Maramures si vine cu o noua solicitare financiara, pentru a sustine activitatea sportiva a clubului”, a aratat in adresa sa, George Opris, presedintele Baschet Club Olimpic Baia Mare.

Solicitarea BCM Olimpic a fost luata in discutie la punctul Diverse, dupa ce toate proiectele aflate pe borderoul de hotarare al sedintei de Consiliu Judetean Maramures au fost discutate si votate. Gabriel Zetea, presedintele CJ a declarat ca Baschet Club Olimpic a intrat in prima liga dupa ce bugetul pentru sport fusese deja impartit pe categorii.

”Saptamana viitoare vom convoca o sedinta a comisiilor de sport si buget-finante, la care va participa si executivul Consiliului Judetean Maramures, dar si conducerea BCM Baia Mare. In acest moment comisia de sport nu dispune de fonduri, acesta este motivul pentru care trebuie sa discutam si cu comisia de buget-finanate. Este important si pentru cei de la club, si pentru noi sa avem aceasta discutie cat mai curand, timpul fiind esential pentru ambele parti. Iar reprezentantii BCM trebuie sa primeasca un raspuns, fie ca ii finantam, fie ca nu putem sa facem asta. Trebuie insa sa tinem cont si de faptul ca este unul dintre putinele cluburi de prima liga pe care le mai avem si trebuie sa incercam, cel putin, sa oferim un ajutor”, a declarat presedintele Consiliului Judetean Maramures, Gabriel Zetea.

Biroul de presa al Consiliului Judetean Maramures

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

1 Comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2