Gabriel Zetea: ”Comitetul Executiv Judetean al PSD Maramures stabileste candidatii la alegerile parlamentare”

Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general

Gabi ZeteaComitetul Executiv Judetean al PSD Maramures se intalneste sambata, 15 octombrie 2016, de la ora 11.00, la sediul judetean al partidului din Baia Mare, Bdul Bucuresti Nr. 5, pentru a stabili candidatii PSD la alegerile parlamentare din 11 decembrie 2016. CEx Judetean al PSD este alcatuit din primari, viceprimari, consilieri judeteni, presedintii de organizatii teritoriale, parlamentari.

Actualii parlamentari ai PSD Maramures sunt Liviu Marian Pop si Sorin Marius Ovidiu Bota – senatori, precum si Gheorghe Simon, Florin Tataru si Calin Matei – deputati. La alegerile din aceasta iarna, filiala judeteana a PSD mizeaza pe trei – patru locuri eligibile la Camera Deputatilor si una – doua locuri la Senat.

Presedintele PSD Maramures, Gabriel Zetea a declarat ca, isi convoaca colegii in sedinta pentru a alege, prin vot, viitorii reprezentanti ai social-democratilor in Parlamentul Romaniei.

”Vreau sa le multumesc tuturor colegilor din PSD Maramures care, pana astazi cel putin, au mentinut in interiorul PSD o competitie interna foarte civilizata. Cu totii am inteles, si sper sa o facem si in continuare, ca principalul atu al PSD in Maramures, in ultimii ani, a fost unitatea partidului. PSD Maramures a vorbit, mai mult ca oricand, pe o singura voce si am transmis cu totii un singur mesaj pentru maramureseni.

Acest mod de lucru trebuie mentinut, indiferent de persoanele care vor fi selectate de catre colegii mei pentru a fi reprezentantii nostri in batalia de la alegerile parlamentare. Am promovat in ultimii ani, in PSD, o politica interna, transparenta, bazata pe votul majoritatii si nu pe decizii impuse de mine sau de catre organizatia centrala. Am hotarat de fiecare data impreuna politica partidului, strategiile electorale si, mai ales, am avut curajul sa ne asumam votul atunci cand am vorbit despre candidaturi”, a aratat Gabriel Zetea, presedintele PSD Maramures.

Gabriel Zetea: Parlamentul a fost populat prea mult timp cu ”ridicatori de mana”

Liderul filialei judetene a PSD sustine ca formatiunea pe care o conduce nu va trimite in Parlamentul Romaniei ”experimente”, ci personalitati in care maramuresenii sa poata avea incredere.

”Voi propune colegilor mei ca, prin votul pe care il vom da la sedinta din 15 octombrie, sa venim in fata maramuresenilor cu o lista serioasa, cu oameni reprezentativi pentru Maramures, din fiecare zona istorica a judetului. Vorbim despre oameni care pot sa ne reprezinte cu cinste in comisiile de specialitate ale Parlamentului si, fiecare, pe un anumit domeniu, sa poata sa aiba interventii pertinente, care sa duca la legi bune pentru oameni.

Vom avea o lista echilibrata, sunt convins, in care vom imbina pentru locurile eligibile si parlamentari in functie, dar si oameni noi, insa care au in spate, deja, garantia activitatilor anterioare. Nu dorim sa trimitem in Parlament experimente. Parlamentul Romaniei a fost populat, mult prea mult timp, cu tot felul de personaje din intreg spectrul politic, care voteaza la indemnul partidului, fara a avea o contributie personala, adica ridicatori de mana. PSD Maramures va propune personalitati in care, cu adevarat, maramuresenii sa poata avea incredere”, a declarat presedintele PSD Maramures, Gabriel Zetea.

Biroul de presa al PSD Maramures

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3

Related posts

2 Comments

  1. martin

    Prietene Zetea,ne facem si noi ca realizam primul Parc Industrial in acest judet ajuns amarat, mai ales datorita incompetentei unei întregi clase politico-administrative? Sa nu încerci sa ne aburesti ca si unii cu mari interese in a ramane subdezvoltati ( sa nu-i oblige piata muncii la salarii mai mari) si sa ne spui ca nu este forta de munca.Promitem ca ii chemam acasa pe cei plecati la munca in zone mai prietenoase cu bunăstarea muncitorimii.

    Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *