Gabriel Zetea: Consiliul Judetean Maramures a acordat diplome ”zimbrilor” baimareni pentru castigarea ”Cupei Regelui” la rugby

premiere1Conducerea executiva a Consiliului Judetean Maramures a oferit diplome ”zimbrilor” baimareni, reprezentanti ai echipei de rugby CSM Stiinta Baia Mare, pentru trofeul cucerit sambata, 3 decembrie 2016, ”Cupa Regelui”.

Acordarea premiilor pentru jucatori, antrenori, echipa medicala, echipa tehnica si conducerea clubului de rugby a avut loc miercuri, 7 decembrie 2016, in sala de sedinte a Consiliului Judetean Maramures, in prezenta presedintelui Consiliului Judetean Maramures, Gabriel Zetea, a vicepresedintelui Ioan Doru Dancus si a consilierilor judeteni Liliana Moga si Cosmin Drulea, presedintele Comisiei de Sport din cadrul institutiei.

Seful administratiei judetene a felicitat toti membrii clubului CSM Stiinta Baia Mare pentru bucuria imensa adusa iubitorilor de sport din Maramures.

”Dupa toate vestile rele care au venit din sportul baimarean in ultimul an, acest trofeu obtinut de echipa de rugby reprezinta o continuare a performantelor reprezentantilor clubului. In continuare obtineti rezultate extraordinare care se traduc prin multa, multa munca. Presedintele CSM Stiinta Baia Mare, Calin Matei, ne-a prezentat cat de greu este sa continuati lupta cu atata devotament, dat fiind faptul ca jucati impotriva unor echipe cu un buget mult mai consistent.

Consiliul Judetean Maramures a incercat mereu sa sustina atat sportul de performanta, cat si sportul de masa. Vom incerca sa ramanem si pe mai departe alaturi de voi, toti, sa va oferim satisfactii financiare care sa va determine sa ramaneti cat mai mult in judetul Maramures, in municipiul Baia Mare. La prima sedinta de Consiliu Judetean, care va fi, cel mai probabil, saptamana viitoare, vom propune si o acordare de premii financiare pentru fiecare dintre voi, o suma care speram sa va bucure si sa va faca sarbatorile mai frumoase. Va multumesc inca o data pentru acest trofeu frumos, atat in nume personal, cat si in numele Consiliului Judetean Maramures, in numele municipiului Baia Mare”, a declarat presedintele CJ Maramures, Gabriel Zetea.

Si vicepresedintele Consiliului Judetean Maramures, Ioan Doru Dancus a dorit sa transmita felicitarile sale Clubului CSM Stiinta Baia Mare, aratand ca, in materie de sport, ne mai putem mandri cu echipa de rugby a Baii Mari.

”Faceti deja performanta de multi ani in rugby, fapt pentru care dorim sa va multumim. Stim ca, daca investim in sport, si rezultatele vor fi pe masura. Trofeul pe care l-ati cucerit, sambata, a reprezentat pentru fiecare dintre noi un motiv de sarbatoare si doresc sa va felicit, personal, pe fiecare dintre domniile voastre pentru contributia pe care v-ati adus-o in realizarea acestui moment frumos.

Speram ca premiile financiare pe care vi le vom oferi sa fie consistente si motivationale, fiindca toti cei care munciti la acest club va ganditi, in primul si in primul rand la performanta. Primiti inainte de toate respectele noastre, ale tuturor celor care reprezentam Consiliul Judetean Maramures, iar anul viitor speram sa aduceti acasa, in Baia Mare, si trofeul cel mare, la finalul campionatului”, a conchis vicepresedintele CJ Maramures, Ioan Doru Dancus.

Si presedintele Comisiei de Sport, Cosmin Drulea a aratat ca rugby-ul este mereu in top datorita implicarii fiecarui jucator, a antrenorilor, echipei medicale dar si a reprezentantilor executivului care conduc acest club sportiv.

”Ma bucur sa pot spune ca fac parte din marea familie a zimbrilor baimareni, iar Arena Zimbrilor, care a fost recent inaugurata, este un alt semn al aprecierii pe care o meritati. Din partea mea, a colegilor din Comisia pentru Sport, primiti cele mai calde felicitari pentru trofeul cucerit sambata”, a precizat consilierul judetean, Cosmin Drulea.

La cuvant s-a inscris si presedintele CSM Stiinta Baia Mare, deputatul Calin Matei,  care a declarat ca, anul viitor, zimbrii baimareni spera sa aduca in Baia Mare trofeul cel mare.

”Stiu ce inseamna si administratie, si sport si multumesc Consiliului Judetean Maramures pentru tot ce face pentru sport, dar in special pentru rugby, fiindca despre rugby discutam acum. Trebuie sa fac mentiunea ca, inafara sponsorilor, singura institutie care a ajutat rugby-ul si a contribuit pentru finantarea Arenei Zimbrilor a fost Consiliul Judetean. Dupa ce vom finaliza toate lucrarile la baza sportiva, doresc sa ii invit la o intalnire pe cei care ne-au ajutat, iar aici fac referire si la institutia CJ Maramures.

Un anunt pe care il fac in premiera este acela ca, anul viitor, in Baia Mare se va juca un meci international, ceea ce inseamna foarte mult pentru noi. Echipa baimareana de rugby are un buget mai mic decat alte echipe si, cu toate acestea, zimbrii fac performanta. Multumesc pentru acest lucru antrenorilor, jucatorilor, tuturor celor care si-au adus si isi aduc aportul la bunul mers al echipei, conducerii clubului. Consiliul Judetean este singura institutie care premiaza performanta si pentru acest lucru doresc sa aduc multumiri publice tuturor”, a incheiat mesajul sau, presedintele CSM Stiinta Baia Mare, Calin Matei.

Biroul de presa al Consiliului Judetean Maramures

premiere3

premiere2

premiere

 

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2

Post source : zetea

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1