Gabriel Zetea: Consiliul Judetean Maramures este co-organizator al Concertului ”Nostalgia” in cadrul Festivalului Castanelor

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

afis nostalgiaConsiliul Judetean Maramures a fost invitat ca si partener in organizarea Festivalului Castanelor, eveniment de traditie care se va desfasura in acest week-end, in Baia Mare. In urma protocolului de colaborare semnat intre Judetul Maramures si Municipiul Baia Mare, Consiliul Judetean s-a angajat sa suplimenteze concertele oferite cu ocazia acestui indragit festival. Daca muzica atat de in voga in randul tineretului este acoperita de artisti de renume cum sunt Proconsul, 3SE si Carla’s Dreams, nu puteau fi lasati deoparte nici nostalgicii care au trait, au iubit si au cantat pe melodiile Luminitei Anghel, ale lui Catalin Crisan si ale Corinei Chiriac.

Gabriel Zetea, presedintele Consiliului Judetean Maramures a declarat ca, seara zilei de sambata, 24 septembrie, va fi dedicata muzicii usoare romanesti.

”Pe scena din Piata Libertatii, in Centrul Vechi al orasului, cu incepere de la ora 20.00, Consiliul Judetean Maramures este co-organizator al Concertului Nostalgia. Aici vor canta si vor incanta publicul larg artistii Luminita Anghel, Catalin Crisan si Corina Chiriac. Odata incheiat parteneriatul cu Municipiul Baia Mare, am observat ca, in programul artistic propus de municipalitate, o categorie anume a ramas neacoperita, iar aici ne referim la cei care iubesc adevarata muzica usoara romaneasca. Si ne-am straduit ca toate preferintele muzicale sa se regaseasca in cadrul acestui eveniment”, a precizat presedintele Consiliului Judetean Maramures, Gabriel Zetea.

La o sarbatoare de asemenea amploare s-a creionat, cu foarte mare atentie, si programul oferit de solistii muzicii populare. Vicepresedintele Consiliului Judetean Maramures, Lucian Morar a aratat ca, pe langa regalul folcloric sustinut de Ansamblul Folcloric National ”Transilvania” si cantaretii care vor urca pe scena, in numar mare, au fost contractati si artisti de mare valoare a muzicii populare.

”Consiliul Judetean Maramures, ca si co-organizator al acestui Festival al Castanelor, a facut un efort financiar pentru ca sarbatoarea oferita baimarenilor sa fie una de neuitat. Festivalul din acest an este o premiera care aduce, in acelasi loc, reprezentantii Muncipiului Baia Mare si pe cei ai Judetului Maramures, intr-un singur scop comun: trei zile de neuitat pentru baimareni, dar si pentru cei veniti din toate colturile judetului si chiar ale tarii, pentru a participa la aceasta distractie ce a facut cunoscut orasul peste ani.

Astfel, prin aportul Consiliului Judetean Maramures, duminica, 25 septembrie 2016, pe scena din Piata Libertatii vor urca, la final, Ionut Fulea si Orchestra ”Codru de Romania”, seara urmand sa fie inchisa de cunoscutul artist, Aurel Tamas”, a explicat vicepresedintele Consiliului Judetean Maramures, Lucian Morar.

Biroul de presa al Consiliului Judetean Maramures

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

3 Comments

 1. Cosma

  Du-te tu măi țărane să o asculți pe Corina Chiriac.
  Înțeleg că ești de prin Seini,dar chiar așa?
  Vai de capul tau ,pitic fără păr.

  Reply
 2. B.G

  Mai Zetea,Nostalgia asta o avem si fata de fosta industrializare a judetului.Cu tine ne e frica ca asa o sa ramanem si in privinta vreunui Parc Industrial,doar nostalgici la satmareni,salajeni,clujeni si bistriteni.Noi nici unu.PS.Apropo,ce faci pe cele 20 de ha de la Lapusel? Nimic,nimic?

  Reply
 3. cristi

  Mai urmeaza sa mergem si noi ca moldovenii si muntenii la lucru in Banat.In Arad muncitorii sunt cazati la pensiuni ( cei care au migrat din zonele subdezvoltate ale tarii ) si trăiesc mai bine decat băimărenii platiti in fabrici sub 1000 lei.

  Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2