Gabriel Zetea: ”Cresa la standarde europene inaugurata in Seini” (FOTO)

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

cresa seini1O fila importanta din istoria contemporana a localitatii Seini a fost deschisa marti, 19 aprilie 2016. Activitatea permanenta de urbanizare, modernizare infrastructura si servicii in sprijinul comunitatii desfasurata de administratia locala din Seini, reprezentata prin primarul Gabriela Tulbure, a bifat o noua premiera, prin inaugurarea centrului de zi „Prichindeii Seiniului”, care de luni, 25 aprilie, isi incepe activitatea.

Au fost prezenti la acest eveniment ministrul secretar de stat, Valeriu Ciolan Nicolae, Stefania Andreescu, managerul de proiect, Ioana-Alina Sandu, ofiter de monitorizare din cadrul Ministerului Muncii, Familiei si Protectiei Sociale, subprefectul Alexandru Bondrea, deputatul Gheorghe Simon, Gabriel Zetea, vicepresedintele Consiliului Judetean Maramures Anton Rohian, fostul prefect al judetului, consilieri locali, viceprimarul Octavian Bodea, secretarul Ioan Bud, Dan-Florin Florut, proiectant, Florin Lucut din partea constructorului, Mihai Apan, primarul comunei Apa, Aurelia Fedorca, primar Negresti Oas, managerii scolii seinene, cadre didactice, preoti seineni si din Sabisa, fosti prescolari si educatori care au parcurs aici primii pasi in educatie, unii chiar acum 70 de ani Viorica Szenczi), elevi.

 

Primarul orasului Seini, Gabriela Tulbure a declarat ca obiectivul reabilitat este situat pe strada Mihai Eminescu, la nr. 35 si este un monument de clasa B. Valoarea proiectului este de aproximativ 500.000 de euro si este prima cresa de oras din judetul Maramures reabilitata in acest mod, la nivel national existand 14 astfel de crese cuprinse in proiectul de reabilitare.

”Am avut alaturi de mine echipa implicata in proiect, cea care a sprijinit derularea acestuia din cadrul primariei, precum si noii angajati. Cladirea centenara si-a recapatat stralucirea, iar mamelor din Seini le-a fost intinsa o mana de ajutor. Vom avea aproximativ 50 de copii care vor urma cursurile acestei crese, iar pentru a oferi profesionalism, personalul care va activa aici va fi calificat la alte centre de copii din Baia Mare. Asteptam micutii Seiniului in numar cat mai mare, fiindca stim ca vor creste frumos si armonios in noua cresa pregatita special pentru ei. Pot sa afirm ca am colaborat foarte bine cu reprezentantii Ministerului, care mi-au promis ca investitiile in Seini nu se vor opri aici. Avem in plan construirea unui Centru de Zi pentru batrani si am primit asigurari ca si acest proiect va beneficia de fondurile necesare”, a aratat Gabriela Tulbure, primarul orasului Seini.

 

Vicepresedintele Consiliului Judetean Maramures, Gabriel Zetea, prezent la inaugurarea cresei din Seini a declarat ca, atunci cand si-a pus sperantele in primarul Gabriela Tulbure, a stiut ca intreaga comunitate seineana va avea doar de castigat.

”Cu patru ani in urma, cand Gabriela Tulbure a castigat mandatul de primar in orasul Seini, m-am bucurat nu din perspectiva unui partid sau a altui partid, ci pentru ca am stiut, inca de atunci, ca daca o femeie va prelua administratia locala din Seini, cateva domenii ca educatia, sanatatea si siguranta cetateanului vor deveni prioritati, servicii uitate de vechii primari. Si am avut dreptate, fiindca am vazut in acesti patru ani de zile o avalansa de investitii in gradinite, scoli, in liceul din Seini, in infrastructura de sanatate, toate culminand cu aceasta investitie unica in judetul Maramures, cresa de copii la standarde europene.

O administratie locala care investeste in copii, in viitorul nostru, pentru ca acestia sa aiba conditii europene de invatatura si mai ales sa fie in siguranta, asa cum face Seiniul, este o administratie care se gandeste cu adevarat la viitorul comunitatii. Cred ca Seiniul a castigat foarte mult in ultimii patru ani, cu un primar implicat ca si Gabriela Tulbure si, de aceea, odata cu inceperea campaniei electorale, voi fi inca o data alaturi de ea, pentru ca Seiniul mai are nevoie de inca patru ani de dezvoltare”, a declarat vicepresedintele Consiliului Judetean Maramures, Gabriel Zetea.

Biroul de presa al PSD Maramures

cresa seini3

cresa seini2

cresa seini

Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

2 Comments

  1. mmm

    Sa ne spuna Zetea daca se intampla si la Sini ca si la Baia Mare … cresa moderna oameni putini si sictiriti care nu se ocupa prea bine de copii … iar zetea e un fel de Chereches … acuma in campanie s-a trezit si el sa pozeze pe langa niste proiecte pe care doar si-a pus semnatura si nimic mai mult, oricum realizarile lui fiind 0

    Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole