Gabriel Zetea critica abuzul unor institutii pe DN18

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Presedintele Consiliului Judetean Maramures, Gabriel Zetea, contesta modul prin care Inspectoratul de Stat pentru Controlul in Transportul Rutier (ISCTR) si Politia Rutiera au ales sa-i controleze pe soferii care circula pe DN18 in zona Borsa.

Mai precis, Zetea afirma ca echipaje ale celor doua institutii s-au legat, printre altele, de uzura bucsilor sau a rotulelor unor masini, in conditiile in care DN18 este cel mai prost drum national din Romania.

„Am primit azi cateva semnale ingrijoratoare din zona Borsa. Un echipaj mixt ISCTR si Politia Rutiera au procedat cu manie proletara la verificarea participantilor la trafic. Starea generala de sanatate a masinilor, inspectiile tehnice periodice, dar mai ales uzura bucsilor sau rotulelor au prezenatat un deosebit interes pentru respectabilele organe de control.

Apoi ma scuzati ca ma bag acolo unde Consiliul Judetean Maramures nu are atributii, dar totusi nu pot sa nu iau atitudine fata de un abuz evident: sa controlezi uzura bucsilor pe DN 18 (cel mai prost drum national din Romania) este ca si cum ai fluiera in biserica dragi slujbasi ai Statului Roman! Haideti totusi cu totii sa ne respectam fisa postului si sa ne facem datoria pentru care am fost angajati, dar sa intelegem ca suntem angajati pentru a ajuta cetatenii si nu institutiile!!! (este o mare diferenta intre cele doua)”, a spus Gabriel Zetea pe Facebook.

Vlad HERMAN

Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2
Reordonat – Reclame home 2
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole