Gabriel Zetea critica Societatea de Drumuri si Poduri

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

drum judetean BicazDrumul judetean din comuna Bicaz, care face legatura cu judetul Satu Mare se afla intr-o stare deplorabila, desi acest tronson lung de 3,5 km a fost reabilitat, anul trecut, de Societatea Drumuri si Poduri, din bani publici.

Vicepresedintele Consiliului Judetean, Gabriel Zetea, prezent in Bicaz la receptia lucrarilor pe DC 96, Bicaz-Ciuta a vazut si dezastrul care a ramas pe drumul judetean si a declarat ca va cere societatii responsabile sa rezolve aceasta problema, in maximum doua luni. Drumul peste care a fost turnat doar material pietros fara a mai fi fixat este intr-o stare jalnica, plin de gropi, in timp ce vecinii satmareni au reabilitat tronsonul lor pana la limita cu judetul Maramures.

Zetea a declarat ca Societatea de Drumuri si Poduri nu trebuie sa isi bata joc de banii judetului.

”Nu mai trebuie sa acceptam lucrari facute de mantuiala, pentru ca banii pe care ii avem la dispozitie in intreg judetul pentru drumuri publice nu sunt foarte multi si trebuie dramuiti cu atentie. Orice leu risipit e o insulta la adresa platitorilor de taxe si impozite. Am fost si am vazut cu ochii mei lucrarile efectuate de Societatea de Drumuri si Poduri pe tronsonul de drum judetean intre Bicaz si Ciuta, la limita cu judetul Satu Mare, si nu pot sa accept faptul ca o astfel de lucrare a fost platita din bani publici.

Cer public, si voi face acest lucru si in interiorul Consiliului Judetean, refacerea lucrarii fara alte deconturi suplimentare, pentru ca nu inteleg cum cineva a putut sa receptioneze o astfel de lucrare facuta de mantuiala. O sa acordam un termen de o luna – doua, actualei conduceri interimare a Societatii Drumuri si Poduri pentru a reface acest tronson, in caz contrar voi cere plenului Consiliului Judetean, respectiv consilierilor judeteni, demiterea conducerii societatii”, a declarat vicepresedintele Consiliului Judetean, Gabriel Zetea.

Si primarul comunei Bicaz, Dorin Mitre se declara jenat cand trebuie sa dea raspunsuri referitoare la reabilitarea acestui tronson de drum judetean, portiune care a fost refacuta cu un an in urma, iar acum este doar un drum plin de cratere si noroi.

”Au inceput sa reabiliteze drumul cu un an in urma, insa la un moment dat lucrarile s-au impotmolit. Au apucat sa toarne materialul pietros si s-au oprit. Tot ce s-a lucrat acum un an se duce pe rapa. Societatea de Drumuri si Poduri, cei care au facut aceasta lucrare de mantuiala, trebuie sa vina sa toarne un nou strat de piatra care ulterior sa fie impanat.

Am inceput sa invat si eu termenii, de cand imi bat capul cu drumul acesta. Pentru mine e jenant sa fiu primar de 15 ani si sa plec ochii cand cineva ma intreaba de starea drumului, mai ales ca reabilitarea lui a fost facuta, vine vorba, acum un an. Exceptional ar fi sa se rezolve problema, fapt care ar duce la cresterea turismului balnear in zona”, a declarat Dorin Mitre, primarul comunei Bicaz.

Biroul de presa al PSD Maramures

 

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2