Gabriel Zetea: “Cu Liviu Dragnea, PSD este mai puternic”

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Gabi Zetea - Liviu Dragnea1Liviu Dragnea a anuntat, vineri, ca a demisionat din functia de ministru al Administratiei Publice si Dezvoltarii Regionale si a adaugat ca luni isi va depune demisia si din functia de presedinte executiv al PSD.

”Am citit cu foarte mare surprindere comunicatul celor de la PNL care cereau premierului sa ma demita, dupa ce eu imi prezentasem demisia, demisie care a fost prezentata dimineata, la ora 10,00. Cu foarte mult respect, chiar nu pot lua lectii de onoare si de demnitate de la actuala conducere a PNL. Niciodata”, a afirmat Liviu Dragnea, la sediul central al PSD.

Conducerea Partidului Social Democrat (PSD) Maramures, precum si primarii PSD din intreg judetul considera ca Liviu Dragnea trebuie sa ramana, in continuare, presedinte executiv al partidului si considera ca sentinta de vineri a Inaltei Curti de Casatie si Justitie creeaza un precedent periculos pentru democratia din Romania, pentru oricine doreste sa faca campanie.

Intr-o democratie normala, prezenta la vot nu poate fi considerata un folos necuvenit. Acest verdict poate afecta partidele care indeamna oamenii sa vina la vot in alegeri, daca aceasta practica este condamnata, sustin reprezentantii PSD din administratia locala si judeteana.

Atat primarii PSD din Maramures, cat si conducerea executiva a partidului doresc sa transmita, in unanimitate, suportul pentru Liviu Dragnea, cel alaturi de care au muncit in toti acesti ani si care a ajutat, neconditionat, administratiile publice locale.

”Nu putem fi de acord cu demisia lui Liviu Dragnea din functia de presedinte executiv al PSD, tocmai fiindca avem cunostinta despre munca depusa in toti acesti ani, precum si devotamentul care il are fata de de Partidul Social Democrat. Cunoastem tot ceea ce a facut pentru comunitatile locale din Maramures din functia de ministru al Ministerului Dezvoltarii Regionale si Administratiei Publice, dar si din pozitia de presedinte executiv al PSD.

Biroul Permanent National trebuie sa ia o masura inteleapta in cazul lui Liviu Dragnea, iar daca este nevoie poate fi convocat Consiliul National. Atat conducerea PSD Maramures, cat si primarii judetului consider ca aceasta formula de conducere a PSD trebuie sa continue, chiar daca Liviu Dragnea si-a dat demisia din functia de ministru, ceea ce dovedeste ca are demnitate. Noi il sustinem sa ramana in continuare in functia politica, deoarece nu a fost condamnat pentru fapte de coruptie, ci pentru faptul ca a indemnat cetatenii sa participe la vot, cei 7,4 milioane de cetateni care si-au dorit ca Basescu sa plece.

Prezenta la vot nu poate constitui un folos necuvenit intr-o societate democratica si dreptul de a vota, de a decide cine sa ne conduca si cine sa fie suspendat reprezinta cel mai important castig obtinut de acest popor in urma Revolutiei din 1989. Decizia lui Liviu Dragnea de a-si da demisia din toate functiile, asa cum a promis, reprezinta un act de demnitate in politica romaneasca. Unul dintre cele mai mari castiguri obtinute de romani la Revolutia din 1989 a fost dreptul de a alege, de a decide cine sa-i conduca si cine sa plece. Sentinta aceasta pune sub semnul intrebarii acest drept fundamental pentru democratie”, arata primarii PSD Maramures si reprezentantii conducerii executive a Partidului Social Democrat.

”PSD are nevoie de Liviu Dragnea, in functia de presedinte executiv, iar decizia de suspendare a presedintelui Traian Basescu, pentru care a fost condamnat Liviu Dragnea, a fost luata de toti liderii USL. Toti am facut campanie, nu regretam nicio secunda. A fost o decizie impotriva  unui regim daunator pentru Romania, o decizie sustinuta de 7,4 milioane de romani al caror vot a fost anulat de o decizie politica a Curtii Constitutionale.

Daca se aplica precedentul din acest dosar, anume ca indemnand oamenii sa vina la vot comiti o fapta penala, toate scrutinele din Romania vor avea o alta infatisare, daunatoare pentru evolutia democratiei din tara noastra. Liviu Dragnea este numarul doi in partid. A facut echipa cu presedintele partidului si consideram ca mai are multe de facut pentru PSD. Mesajul nostru, al Organizatiei PSD Maramures si al primarilor din judet este unul singur si unitar: il sustinem in continuare pe domnul Liviu Dragnea in functia de presedinte executiv al partidului, cu el suntem mai puternici, mai compacti, avem nevoie de experienta dansului si pe mai departe, in bataliile electorale care ne asteapta incepand cu anul viitor”.

Biroul de presa al PSD Maramures

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

6 Comments

 1. Kovacs Stefan

  ,,nu putem fi de acord cu demisia coruptilor din partid"- asa,partidu' ramine fara membri!da' nu-i nici-o problema,presupun ca si la Jilava,Gherla sint sali de sedinte,naspa e ca la costumu' vargat nu te lasa cu cravata!.. 🙂

  Reply
 2. Zoltan Kiss

  Este evident fiind unul din cei foarte multi infractori condamnati de justitie pentru infractiuni.Va fii mai greu probabil ca la urmatoarele alegeri sa se faca fraude electorale.Pacat ca nu a primit condamnare cu executare astfel ati fii avut un bun organizator din interiorul unitatii de detentie.Saracul Copy-paste Ponta nu este sigur ca va sta ca premier in urmatorii 15 ani precum ar fii dorit,valabil pentru toti Ticalosii din PSD!

  Reply
 3. Sorin Ilies

  Ar trebui sa-i citeasca cineva lui Zetea si celorlalti pitpalaci din PSD Maramures rechizitoriul procurorilor .Poate atunci o sa inteleaga ca Dragnea si-a pus in cap sa fraudeze voturile si ei de fapt apara un potlogar care a incalcat regulile jocului ca sa castige.

  „Nicolae-Liviu Dragnea a coordonat un mecanism complex, in care a implicat mai multe persoane asupra carora avea influenta in virtutea functiei pe care o detinea, avand ca scop fraudarea rezultatelor privind participarea la vot. (…) Primarilor PSD li se solicita sa ia masuri incriminate de catre Legea nr. 3/2000 (in fapt, promisiuni de foloase materiale in scopul de a determina alegatorii sa voteze) si, de asemenea, sa propuna prefectilor infiintarea de sectii de votare in statiunile turistice, care nu sunt ele insele unitati administrativ-teritoriale”,

  Reply
 4. Kati Mocernac

  lasati sa is ispaseasca pedeapsa ca merita trebuia inchis nu lasat liber Rominia asta nui a lui nici a altor ca el care fura nu li rusine vor sa schimbe totul in favoarea lor nesimtiti

  Reply
 5. justiatiar

  Dle Zetea, latinii spun : Dura lex , sed lex. Dragnea are onoare dar onoare de infractor politic. Un asemenea on nu are ce cauta in viata publica. Consider ca justitia si a facut datoria dar pentru politicieni nu sunt de acord cu pedeapsa cu suspendarea. Iar PSD mai are asemenea specimene de infractori in libertate asa ca nu e o problema cine va urca ca si PEX. Tot infractor va fi si noul titular de post.

  Reply
 6. Nero Ion

  Cea mai noua oferta de lucru! Foarte multi oameni s-au convins de seriozitatea noastra! NU este necesara niciun fel de experienta! Oferim curs gratuit si complet de instruire de la zero! Selectam urgent dezvoltatori de proiect pentru piata nationala si mondiala. Plata castigurilor realizate este garantata prin contract legal. Se lucreaza part-time (in timpul liber) sau full-time, la alegere. Cerem seriozitate maxima si dorinta de a invata ceva absolut nou si de viitor. Va oferim alte detalii dupa ce trimiteti textul ”Info” la adresa de email: sorincaziuc@gmail.com
  Vezi mai multe pe link-ul https://www.youtube.com/watch?v=mlOmDh6Wzb4

  Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2