Gabriel Zetea despre rezultatul alegerilor: ”Am recâștigat încrederea maramureșenilor”

Reclame home 1
Reclame home 1

Președintele PSD Maramureș și noul deputat Gabriel Zetea a declarat că rezultat alegerilor de duminică dovedește că social-democrații au recâștigat încrederea maramureșenilor.

Totodată, acesta a aratăt că PSD a câștigat în 36 de localități din județ.

”În primul rând, doresc să mulțumesc tuturor maramureșenilor care au ieșit la vot și și-au exprimat opțiunea, duminică, 6 decembrie. Le mulțumesc, apoi, în mod special, celor care au arătat că au încredere în Partidul Social-Democrat și în programul de guvernare pe care îl propunem pentru mandatul 2021 – 2024.

Rezultatul alegerilor de duminică este unul bun pentru filiala județeană a PSD, pentru că dovedește că am recâștigat încrederea maramureșenilor. PSD a câștigat în 36 de localități, în timp ce PNL a obținut un scor mai bun doar în 30 de comunități din județ.

Scorul obținut de PSD Maramureș este al doilea ca procent din Transilvania și, tot raportându-ne la județele din Transilvania, suntem cel mai aproape ca și număr de voturi de PNL, în urma scrutinului de duminică. Maramureșul nu a fost niciodată prin definiție un județ roșu, motiv pentru care rezultatul obținut de Partidul Social-Democrat este unul promițător.

Și trebuie subliniat și faptul că, în Regiunea de Nord-Vest, PNL Maramureș a obținut cel mai slab scor la aceste alegeri, fiind depășit net de peneliștii din Bihor, Cluj, Sălaj, Bistrița, în timp ce în Satu Mare, alegerile au fost câștigate de UDMR”, a spus, pentru ZiarMM, Gabriel Zetea.

Vlad HERMAN

Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

3 Comments

  1. dan

    Am scapat de Zetea. Merge in Parlament si acolo va dormi in banca. E adevarat ca ne costa indemnizatia de parlamentar si cheltuielile colaterale, dar poate ca tot este mai avantajos decit sa-l vedem pe aici.

    Reply
  2. jo

    cind ma uit la „‘marele”zetea scris cu litere mici,mici de tot, parca as urmari o emisiune de ”ONE MAN SHOW”!!!!!! dar cu un clown de duzina!!!! caraghios in tot ce spune!!

    Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole