Gabriel Zetea despre Sevil Shhaideh: Este cu adevarat pregatita sa preia imensa responsabilitate a guvernarii

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Gabriel Zetea10Presedintele Consiliului Judetean Maramures si presedinte al PSD Maramures, Gabriel Zetea, a declarat ca Sevil Shhaideh este cu adevarat pregatita sa preia imensa responsabilitate a guvernarii.

„O cunosc pe doamna ministru de ceva ani si pot sa confirm si eu ca este cu adevarat pregatita sa preia imensa responsabilitate a guvernarii. Experienta acumulata in atat de multi ani in diferite posturi cheie din administratia locala si centrala o recomanda. Am lucrat in anii 2012 – 2015 direct cu doamna ministru pentru a identifica finantari pentru Maramures iar in timpul mandatului sau in Maramures s-au semnat contracte de aproape 90 milioane de euro prin PNDL”, a spus Zetea, intr-o postare pe Facebook.

Liderul social-democratilor maramureseni il felicita pe Liviu Dragnea pentru alegerea facuta.

„Sper din tot sufletul sa putem munci din nou impreuna cu rezultate si mai bune! Romania are nevoie de un muncitor in fruntea Guvernului, o persoana dedicata administratiei publice si nu o vedeta cu agenda personala sau proiecte personale.

PSD are reaponsabilitate votului romanilor si datoria de a implementa rapid Programul de Guvernare. Sevil Shhaideh este prima femeie care poate accede in aceasta importanta demnitate publica si persoana potrivita pentru post. Il felicit pe presedintele Liviu Dragnea pentru alegerea facuta”, a adaugat Gabriel Zetea.

Vlad HERMAN

Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2
Reordonat – Reclame home 2
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

3 Comments

 1. mmm

  ce sa zica si Zetea … Ceausescu a decis, scuze Dragnea a decis ..sau stai Kake e acuma Ceausescu ca el le stie pe toate, el e primul gospodar.. in fine un comunist a decis ceilalti tovarasi din teritoriu aplauda frenetici …

  Reply
 2. Danny

  Nici nu a fost validata de Parlament aceasta doamna ,fina a lui Dragnea ca Zetea si trece la periat In stilul-i caracteristic se foloseste de superlative absolute pentru a caracteriza activitatea partidului majoritar . Ramane de vazut ce beneficii vor avea maramuresenii in aceasta guvernare,ca ,,deh”,asteptarile sunt mari pe masura promisiunilor trambitate din 11 noiembrie.

  Reply
 3. danaila perpeleac

  Nici nu-i rau ca-i perie la cat de jos a ajuns judetul asta,pacat doar ca Zetea nu are viziune pentru judetul asta pentru dezvoltarea economica.Sunt in oras firme in care sute de muncitori pleacă lunar acasa si cu 800 de lei ,sub salariul minim ca nu si-au facut norma.Astea sunt interesele de a nu face parcuri industriale,sa se imbogateasca niste smecheri,in detrimentul muncitorimii si a saracirii ei.

  Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole