Gabriel Zetea despre Sorina Pintea: „Este un profesionist desavarsit in domeniul sanatatii”

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Dupa nominalizarea Sorinei Pintea ca ministru al Sanatatii, presedintele PSD Maramures, Gabriel Zetea, afirma ca managerului Spitalului Judetean Baia Mare este un profesionist desavarsit in domeniul sanatatii.

„Sorina Pintea indeplineste cumulativ doua conditii esentiale pentru un ministru PSD:

1. Este un militant activ al PSD, prezenta in bataliile electorale ale PSD Maramures din ultimele campanii electorale. A fost cap de lista pentru Senat in 2016 si a reusit sa obtina in aceasta pozitie aprecierea maramuresenilor.

2. Este un profesionist desavarsit in domeniul sanatatii, managerul Spitalului Judetean de Urgenta Baia Mare, unde a obtinut rezultate remarcabile.

Trebuie sa le multumesc colegilor din CEx pentru votul acordat azi si ii asigur ca vor avea in Sorina Pintea un sprijin pentru proiectele fiecaruia asa cum si eu am avut acest sprijin in pozitia de presedinte al Consiliului Judetean Maramures.

Imi doresc ca audierile din Parlament de luni sa fie din nou un moment in care propunerea PSD Maramures, Sorina Pintea, sa impresioneze si apoi Cabinetul Viorica Dancila sa obtina votul de incredere pentru a relua cat mai rapid proiectele din Programul de Guvernare PSD”, a declarat Gabriel Zetea, intr-o postare pe Facebook.

Liderul social-democratilor maramureseni le-a multumit si fostilor ministri Gheorghe Simon si Liviu Marian Pop pentru activitatea avuta.

„Vreau sa le multumesc in final domnilor Gheorghe Simon si Liviu Marian Pop pentru activitatea de exceptie in fruntea ministerelor pe care le-au condus in ultimele luni, Ministerul Economiei, respectiv al Educatiei. FELICITARI domnilor ministri pentru proiectele derulate… SUNTEM MANDRI DE VOI!”, a adaugat Zetea.

Vlad HERMAN

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

1 Comment

  1. mmm

    daomnu’ Zetea, imi place sa va zic domnu’ ca stiu ca nu va simtiti … pana ce partidul comunist din care facet parte nu o sa dispara de pe fata pamantului, in Romania nu o sa fie profesionisti desavarsiti in politica … nu faceti pe fata mare, si nu va faceti ca nu stiti, ca la spitalul judetean inca se fac angajari pe pile, bani etc – tipic conducere PSD … si gurile rele spun ca doamna e profesionista si in altele, nu doar in sanatate …

    Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2