Gabriel Zetea: ”Felicit Consiliul Local din Sapanta pentru intelepciunea de a evita un blocaj administrativ”

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Vicepresedintele Consiliului Judetean Maramures, Gabriel Zetea, s-a aflat vineri, 17 octombrie, in Sapanta, unde a luat contact cu noua majoritate creata in Consiliul Local, precum si cu viceprimarul cu atributii de primar, Dorel Codrea.

Problemele si tensiunile prin care a trecut Sapanta in ultima perioada sunt foarte cunoscute. Sapantenii au fost la un pas de a fi in cazul celor din Bocicoi, acolo unde situatia nu a putut fi inca redresata. Din fericire, la Sapanta s-a gasit intelepciunea suficienta de a opri un blocaj administrativ, iar sapantenii revin in mijlocul marii familii a administratiei judetene.

”Am felicitat Consiliul Local din Sapanta pentru faptul ca a avut suficienta intelepciune de a evita dizolvarea CL, lucru care ar fi dus la blocaje in implementarea actualelor sau potentialelor viitoare proiecte. Am avut un prim contact cu primarul interimar, Dorel Codrea, precum si cu noua majoritate creata in Consiliul Local din Sapanta.

Le-am explicat consilierilor ca lucrul care conteaza in aceasta perioada cel mai mult este ca, indiferent de culoarea politica pe care o reprezinta, atunci cand intra in Cl sa dezbrace haina partidului politic, iar principalul lor interes sa fie reprezentarea cetateanului. Din pacate, Sapanta a pierdut in ultimii doi ani foarte mult timp pentru demararea unor proiecte noi prin Programul National de Dezvoltare Locala (PNDL), asa cum beneficiaza aproape toate administratiile publice locale din judet. Ne pregatim acum pentru accesarea de fonduri europene pentru perioada 2014 – 2020.

Am gasit foarte multa deschidere la Sapanta si am credinta ca aceasta comunitate va prospera in cel mai scurt timp”, a conchis liderul judetean al PSD Maramures si vicepresedinte al Consiliului Judetean, Gabriel Zetea.

Biroul de presa al PSD Maramures

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2