Gabriel Zetea: “Finantarile proiectelor pe comunitati nu trebuie sa tina cont de culoarea politica”

Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general

Presedintele PSD Maramures, Gabriel Zetea, a spus ca proiectele comunitatilor locale nu trebuie sa tina conta de culoarea politica.

El s-a referit in special la partidul din care face parte primarul.

”Proiectele supuse finantarii nu trebuie sa tina cont de culoarea politica a primarului sau de felul in care cetatenii unei localitati au votat. Aceasta meteahna a politicii trebuie sa inceteze.

Fac un apel catre competitorii electorali, catre adversarii politici, fiindca eu niciodata nu i-am considerat dusmani, sa sustinem impreuna administratiile publice locale, pentru binele Maramuresului, iar proiectele care au avut deja un grad mare de finantare sa fie duse la bun sfarsit”, a spus Zetea.

ZiarMM.ro

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

2 Comments

 1. the baimarean

  zetea spunea acum cateva zile pe TL+ ca va insista la centru (psd) ptr ca zona sa obtina prioritar finantare ptr o serie de proiecte pe care a refuza sa le numeasca.acum ne spune ca nu ar trebui sa conteze culoarea politica desi partidul lui duce o politica de discriminare prin acordarea preferentiala de finantari.problema de fapt e alta.de ce nu se acceseaza fonduri europene sa nu stam cu mana intinsa de la centru pentru finantari care prin natura lor vor fi la dispozitia primarilor sa e foloseasca in mod discretionar ?Ia imaginati-va ce se intampla in cazul unui primar si corupt si cu tulburari psihice care trebuie sa-si satisfaca nevoile sociopatico-narcisiste.Aici e explicat mai bine
  http://expertforum.ro/clientelismul-politic-pe-scurt/

  Reply
 2. The Godfather

  Zetea e moale ca o molusca.
  Mai zetea, se bate cu pumnu in masa, nu se insista.
  Pricepi?!?!?
  Daca nu merge cu pumnu in masa si esti mai firav la oase scoti pantofu din picioare si bati cu el in masa.
  Pana ce se mira aia de la Centru PSD. Dupa aia o sa te asculte ca o sa creada ca e grav si urgent.
  Daca asa au fost invatati numai asa pricep. Pe aici cu voba buna diplomata si eleganta nu se pricepe. Pana ce nu bati in masa si nu-i injuri o leaca oamenii parca nu vor sa priceapa ca e grav.
  Romanu nu pricepe de vorba buna daca e nescolit si nu-i de soi bun si educat.

  Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *