Gabriela Tulbure a fost aleasa prim-vicepresedinte al Asociatiei Oraselor din Romania

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

gabriela tulbureIn intervalul 3-5 august 2016 are loc Adunarea Generala a Oraselor din Romania (AOR), eveniment care se desfasoara in Bucuresti si unde sunt prezenti 180 de primari de orase din cei 217 edili existenti la nivelul intregii tari. In prima zi a AOR, Comitetul Director – din care fac parte 24 de membri -, a propus presedintele pentru urmatorul mandat, prim-vicepresedintele, cei sapte vicepresedinti regionali, doi membri si trei supleanti. Cu unanimitate de voturi a fost desemnat ca presedinte primarul orasului Balj, Madalin Teodorescu, functia de prim-vicepresedinte a revenit primarului de Seini, Gabriela Tulbure, iar secretar a fost ales primarul orasului Borsec, Josej Mik. Printre membri supleanti se mai regaseste un primar din Maramures, respectiv edilul de Baia Sprie, Dorin Pasca.

Primarul orasului Seini, Gabriela Tulbure, proaspat aleasa ca prim-vicepresedinte AOR a explicat faptul ca presedintele AOR este din judetul Olt, ea reprezinta judetul Maramures, iar secretarul Asociatiei Oraselor din Romania este din Harghita. Asociatia a dat dovada de maturitate, iar conducerea propusa a fost votata cu aplauze. ”Ma onoreaza functia obtinuta, fiindca sunt prima femeie care face parte din conducerea AOR, de la infiintarea Asociatiei. Am detinut, anterior, functia de membru in Comitetul Director, Regiunea a VI-a din care facem si noi parte. Am multumit Asociatiei pentru propunere si am aratat ca imi doresc sa fie un organism viu, fiindca orice lucru bun il putem face doar impreuna. Pentru a obtine ceea ce ne dorim de la Guvern trebuie sa fim o singura voce. Personal, imi voi pune toata priceperea in folosul Asociatiei, iar primarilor tineri, nou veniti in organizatie le urez mult succes. Binele nostru comun se rasfrange in binele nostru individual, iar noi trebuie sa speram la mai bine pentru orasele pe care le reprezentam si pentru cei ce ne-au votat”, a declarat Gabriela Tulbure, prim-vicepresedinte AOR.

Gabriel Zetea, presedintele PSD Maramures si presedinte al Consiliului Judetean a aratat ca functia de prim-vicepresedinte al Asociatiei Oraselor din Romania, obtinuta de primarul orasului Seini, Gabriela Tulbure, este o recunoastere a meritelor profesionale ale edilului din Seini, dar demonstreaza si faptul ca executivul judetean al social-democratilor a promovat in administratia locala si judeteana doar oameni competenti.

”Rezultatele muncii in administratie din ultimii patru ani de zile, la nivelul orasului Seini, nu au ramas invizibile la nivel national. Munca primarului Gabriela Tulbure a fost apreciata de fiecare data cand avut vizite din partea diferitilor ministri care au trecut prin acest oras. Vorbim despre patru ani cu foarte multe realizari in Seini, de la implementarea proiectelor cu finantare europeana cum sunt canalizarea si aductiunea de apa, proiecte guvernamentale ca reabilitarea strazilor si drumurilor comunale, proiecte judetene ca reabilitarea drumului judetean intre Seini si Viile Apei, proiecte pe fonduri norvegiene – construirea cresei sau proiectul pilot al statiei de biogaz finantat de Banca Mondiala. Toate acestea au fost proiecte care care au crescut orasul Seini in topul oraselor din Romania ca finantari alocate in ultimii ani. Alegerea primarului Gabriela Tulbure in functia de prim-vicepresedinte al Asociatiei Oraselor din Romania este o recunoastere a profesionalismului acesteia ca persoana, in primul rand, dar si o confirmare ca PSD Maramures a promovat in administratie oameni competenti, care fac administratie in folosul oamenilor”, a declarat presedintele PSD Maramures si presedinte al Consiliului Judetean, Gabriel Zetea.

Biroul de presa al PSD Maramures

Print Friendly, PDF & Email

Related posts

4 Comments

 1. G.B

  Seiniul e ca si Baia Mare,la pamant din punct de vedere economic.Panselute si balarii,nici un investitor serios,nici un Parc Industrial,doar saracie.Seinenii se vor duce probabil in Mediesu Aurit la munca,la cei de la Dumbravita,deoarece noi nu am fost in stare sa-i tinem in judet.

  Reply
  1. M.T

   Lasa ca face Zetea vreo doua parcuri,una in Seini si una in Laousel,sa moara dusmanii.( de masinute,nu industriale)

   Reply
 2. povesti

  Cu atatia profesionisti PSD si judetul e total in buda.Zetea,in patru ani reusesti macar sa ne aduci economic in fata satmarenilor ?Nu de alta dar inaintea salajenilor si bistritenilor nu avem nicio sansa.

  Reply
 3. marcel

  Nu reuseste.A fost la scoală lui Flore,din 4 parcuri industriale promise,aeroport,depozit ecologic,reabilitari de drumuri judetene,etc nu a iesit mai nimnic,cum ar zice morosanul.Doar povesti.PS.Poate o sa termine podul din Ulmeni,mare realizare,un întreg judet in 6 ani sa facă un rahat de pod,pe care tătuca Ceasca il făcea in 6 luni.

  Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2