Gabriel Zetea ii invita pe liberalii maramureseni la dialog

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Presedintele Consiliului Judetean Maramures, Gabriel Zetea, ii invita liberali la dialog, sperand ca astfel sa se ajunga la o solutie in ceea ce priveste orgoliile politice din sedintele de plen.

Acesta crede ca maramuresenii sunt satui de dezbateri sterile si polemica fara rezultat.

„Am decis azi sa mai fac un pas spre normalitate si am transmis PNL Maramures si grupului PNL din Consiliul Judetean o invitatie la dialog. Miercuri la Palatul Administrativ din Baia Mare sper ca putem gasi o solutie pentru ca orgoliile politice sa nu mai reprezinte o miza in cadrul sedintelor de plen.

Am fost transparent in toata aceasta perioda si am sperat ca acest lucru va fi apreciat de catre colegii din PNL, dar din pacate am ajuns la concluzia ca e mai bine sa nu iti faci mari asteptari daca nu vrei sa fii dezamagit.

Joi vom avea o noua sedinta ordinara a Consiliului Judetean si pana atunci avem tot timpul din lume pentru dialog, pentru a identifica acele lucruri care ne unesc pentru a ne respecta cu totii mandatul dat de maramureseni in 2016.

Maramuresenii ne-au votat pentru a face lucruri care ne lipsesc de 27 de ani si eu cred ca sunt satui de dezbateri sterile si polemica fara rezultat doar pentru ca asa hotarasc conducerile unor partide politice!”, a spus Gabriel Zetea, intr-o postare pe Facebook.

Vlad HERMAN

Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2
Reordonat – Reclame home 2
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

2 Comments

  1. ccc

    politica tipic PSD … va scuipam, va furam, ne batem joc de voi, va ironizam, va radem in fata si pe urma pozam in maicute virgine si ne prefacem ca vrem dialog…

    Reply
  2. baimarean

    Hai ma Zetea,ce vrei tu sa faci din ce nu au facut toti in 28 de ani? Drumuri bune nu avem,turismul e jalnic,aeroport pe butuci,zootehnie canci ( din fabrica de lapte am facut Mall),pomicultura inexistenta,legumicultura jalnica,singurul judet din zona fara parc industrial,universitate maritata la cluj,salariile cele mai mici din tara,exod masiv si depopulare accentuata,totul la pamant.Cu o exceptie,trupa de zongore si haidahai,atat putem prin conducerea ta luminata.

    Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole